SIMONA GHERGHE este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut vedeta

Simona Gherghe este în al nouălea cer de fericire după ce a reuşit să obţină un autograf de la Simona Halep chiar pe ziarul în care aceasta apărea pe prima pagină cu Sharapova.

14 iul. 2014, 07:19
SIMONA GHERGHE este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut vedeta

Simona Gherghe este o susţinătoare înfocată a Simonei Halep, cea mai bună tenismenă din România la ora actuală. Mândră de „Regina tenisului românesc”, cum a fost numită Simona Halep, prezentatoarea „Acces direct” a avut bucuria de a-şi îndeplini visul de a lua autograf de la tânără chiar pe ziarul în care aceasta apărea pe prima pagină cu Sharapova.

SIMONA HALEP, cerută în căsătorie la finala turneului de la Bucureşti

Simona Gherghe este în al nouălea cer de fericire după ce a reuşit să obţină un autograf de la Simona Halep chiar pe ziarul în care aceasta apărea pe prima pagină cu Sharapova, alături de care a jucat finala Roland Garros. Simona le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că şi-a dorit extrem de mult acest lucru şi că l-a obţinut cu greutate.

„Mi-am dorit mult un autograf de la Simona Halep! Dar nu unul oarecare… Ci chiar pe ziarul din ziua finalei de la Roland Garros, în care românca noastră împărţea prima pagină cu Sharapova. L-am obţinut astăzi, cu greu, după conferinţa de presă! Sunt bucuroasă că am admirat-o şi la Bucureşti, în finală, glorioasă. Iar ziarul cu autograf va fi înrămat şi pus la loc de cinste, în casă”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.