Simona Gherghe, fotografie controversată cu puţin timp înainte de naştere. Ce spun fanii vedetei FOTO

Simona Gherghe (39 de ani) a luat o pauză din televiziune după 15 ani în care s-a aflat în mijlocul evenimentelor, când la ştiri, când din postura de moderatoare a unei emisiuni mondene, şi se bucură de concediul prenatal înainte să vină pe lume fetiţa ei. Pentru că are mai mult timp pentru prieteni şi pentru ieşiri în oraş, frumoasa prezentatoare a sărbătorit "retragerea" la un restaurant, unde s-a fotografiat la masă. Imaginea a trezit suspiciuni în rândul fanilor săi.

03 apr. 2017, 09:44
Simona Gherghe, fotografie controversată cu puţin timp înainte de naştere. Ce spun fanii vedetei FOTO

În weekend, vedeta a ieşit la un restaurant unde s-a forografiat la masă, imaginea trezind adevărate suspinciuni că s-ar fi căsătorit în secret, scrie click.ro. Prezentatoarea apare cu un bileţel în mână pe care scrie „d-na Simona” şi îşi etalează bijueria de pe inelar.

Citeşte şi Simona Gherghe, SCRISOARE EMOŢIONANTĂ odată cu intrarea în concediul prenatal. „Voi fi lângă fetiţa mea care se va naşte în curând…”

Apropiaţii vedetei s-au întrebat imediat dacă nu cumva Simona vrea să le dea vestea cea mare într-un mod originial. „S-a căsătorit!! Felicitari, casă de piatră şi naştere uşoară!”, i-a transmis o tânără. La începutul anului, ea a confirmat că este însărcinată tot printr-o fotografie sugestivă.