Simona Gherghe, glumă marca George Buhnici la adresa unei concurente mai plinuțe: „Nu încapi în frigider”. Cum s-a scuzat ulterior prezentatoarea

Simona Gherghe a scăpat, în emisiune, o glumă vivazi de o concurentă mai plinuță, iar ulterior a încercat să se scuze.

06 nov. 2022, 23:53
Simona Gherghe, glumă marca George Buhnici la adresa unei concurente mai plinuțe: „Nu încapi în frigider”. Cum s-a scuzat ulterior prezentatoarea

Simona Gherghe, glumă scandaloasă la adresa unei concurente mai plinuțe: „Nu încapi în frigider”. Cum s-a scuzat ulterior prezentatoarea

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, suntem toate la un loc”, a spus concurenta. Replica Simonei Gherghe nu a întârziat să apară: „Nu încapi”, a pus ea, izbucnind la scurt timp în râs. Când și-a dat seama de gluma deplasată pe care a făcut-o vizavi de fizicul tinerei, prezentatoarea a încercat să se scuze: „Nimeni nu încape, scuze. Nu mi-o lua ca pe o… A fost o poantă proastă, ce să mai…”.

Concurenta a fost vizibil deranjată de remarca făcută de Simona Gherghe, însă și-a recăpătat imediat zâmbetul și i-a transmis că „e în regulă”. Ceilalți concurenți au izbucnit în râs instant.

Clipul cu momentul penibil a ajuns viral pe internet, iar Simona Gherghe a fost criticată în fel și chip.

„Puțin bodyshaming din partea Simonei Gherghe. Și mai are pretenția ca și concurenții să fie educați”, a fost replica unuia dintre internauți.

„Dacă zicea un concurent așa ceva o lua razna cinstita de Simona”, „Uneori chiar vorbește urât cu concurenții. Nu e ok”, „Așa se zic unele răutăți în televiziune, în glumă”, „O caracterizează ironia, bagatelizarea și umilirea concurenților”, „Ea care zice că ține cu femeile, dar a gândit cu voce tare”, „Are și ea dreptatea ei”, au spus alți internauți de pe Tik Tok.

George Buhnici, declarații controversate despre femeile grase și cu celulită: „Mai mergeți pe la sală, fetelor”

Un alt moment în care femeile cu fost umilite public din cauza greutății l-a avut protagonist pe George Buhnici. Au trecut câteva luni de când declarațiile celebrului vlogger au creat isterie în spațiul public și l-au făcut pe acesta să piardă o grămadă de colaborări și proiecte.

Interviul dat de George Buhnici la malul mării, în această vară, i-a adus un val de critici din partea internauților. Vloggerul a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi. Acesta le-a sugerat celor aflate în această situație să investească mai mult timp în mersul la sălile de fitness.

Citește și Dani Oțil o ia pe urmele lui George Buhnici. Derapaj grav în direct la tv. Cum a putut prezentatorul să jignească femeile

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este declarația controversată a lui George Buhnici.

Citește și George Buhnici, primele declarații după scandalul uriaș pe care l-a provocat: „Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără minte. Am fost superficial și lipsit de empatie. Îmi cer scuze”