Simona Gherghe, hărţuita de un DEŢINUT. Ce-a făcut acesta după ELIBERARE

Simona Gherghe a starnit acum ceva timp adevarate pasiuni in inima unui detinut care executa ani buni de puscarie din cauza talhariilor.

31 ian. 2017, 12:11
Simona Gherghe, hărţuita de un DEŢINUT. Ce-a făcut acesta după ELIBERARE

Simona Gherghe prima in permanenta scrisori de amor de dupa grati. Dupa ce a iesit din inchisoare, barbatul s-a decis chiar sa ii faca o vizita vedetei TV, care o buna perioada de timp a fost insotita de un bodyguard.

Simona Gherghe, CADOU EMOŢIONANT primit de la iubit FOTO

„Viluţ este un admirator de-al meu de ani de zile, de şapte ani. Este un băiat care mă iubeşte de când era la închisoare. A făcut vreo patru ani de puşcărie pentru tâlhărie, a ieşit din închisoare, primul drum pe care l-a făcut de la Târgu Jiu, din penitenciar, a fost în Bucureşti, la Antenă. A stat o noapte acolo, m-a aşteptat, s-a angajat la un restaurant lângă Antena 1, în Băneasa, ca să fie aproape şi îmi aducea mici. Recunosc, îi mâncau băieţii din platou. S-a întors la el acasă, în continuare îmi trimite scrisori, în fiecare zi sună în Antenă şi vorbeşte cu doamnele de acolo şi le transmite mesaje pentru mine de genu’: să mănânce, să se îmbrace bine”, a povestit Simona Gherghe la un post tv.