Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul. Vedete multe la petrecere

Fiul Simonei Gherghe, în vârstă de opt luni a primit sâmbătă Taina Sfântului Botez. Și pentru că o bucurie trebuie împărtășită cu cei dragi, alături i-au stat mulți apropiați, de asemenea vedete de televiziune, printre care Daniel Buzdugan, Ionela Năstase, Mirela Vaida, dar și alții.

19 ian. 2020, 21:15
Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul. Vedete multe la petrecere

Momente unice pentru Simona Gherghe, sâmbătă, 18 ianuarie, atunci când și-a botezat băiețul, pe Vlad Ioan, în prezența tuturor celor apropiați, printre care şi vedete de marcă din televiziunea autohtonă. Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, mai ales că vedeta TV nu a postat niciun anunț pe paginile de socializare.

Simona Gherghe a fost în culmea fericirii. Vedeta și-a botezat fiul, pe Vlad Ioan, spre marea împlinire a ei și a soțului ei, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a ținut să fie totul extrem de discret, însă invitații serii au decis să publice pe Instagram imagini de la fericitul eveniment, scrie playtech.ro.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului trecut. Micuțul a venit cu mare bucurie în familia vedetei de televiziune, dat fiind faptul că aceasta își dorea de la bun început o familie numeroasă. Mai mult decât atât, pentru a se dedica exclusiv creșterii celor doi copii ai săi, vedeta a renunțat la muncă. Pe atunci, prezenta emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, care acum este păstorită de buna sa prietenă, Mirela Vaida.