Simona Gherghe ia foarte în serios rolul de mamă. Ce nu au voie să facă copiii ei, Ana și Vlad: „Vreau să respecte anumite reguli”

Simona Gherghe are doi copii, pe Ana și Vlad, de educația cărora este foarte preocupată, chiar dacă asta o face să pară o mamă autoritară.

07 dec. 2022, 10:25

Simona Gherghe are o familie superbă și petrece foarte mult timp alături de copiii ei, implicându-se total în creșterea și educația lor. Chiar dacă nu mulți se așteptau, prezentatoarea este cea autoritară cu Ana și Vlad, chiar dacă îi iubește extrem de mult. Ea este de părere că ei trebuie să învețe de mici ce este disciplina, pentru a avea un comportament adecvat în diversele comunități în care merg, inclusiv la grădiniță.

La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei. sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos.

Citește și: Simona Gherghe a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua ei. Ce i-a pregătit familia și cum a reacționat prezentatoarea

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn”, a declarat Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

Chiar dacă meseria îi ocupă foarte mult timp, Simona le gătește zilnic copiilor, mâncăruri simple și delicioase, așa cum le plac celor doi micuți.

„Când pot să le gătesc, mai ales în weekend, da mâncăm mâncare gătită în casă, lucruri care știu că le plac. De exemplu, ei iubesc spaghetele, le fac ciorbe. Dimineața le fac omlete, frigănele. După-amiaza mănâncă la grădiniță, seara le prepar la cină ce se poate: mămăligă cu brânză și smântână, sandviciuri.

Nu mai sunt atât de strictă ca atunci când erau mici când eram disperată ca toată mâncarea să fie bio, dar am totuși grijă și acum să existe un echilibru în dieta lor. Nu mănâncă atât de mult dulce cât și-ar dori ei, dar le-am explicat și acolo că asta ține tot de sănătatea lor și de sănătatea dinților, și au înțeles”, a mai adăugat Simona Gherghe.

Citește și: Armin Nicoară face declarații uluitoare despre Daniela Crudu: „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”

Vedeta spune că fetița ei, Ana, a ales să facă foarte multe activități, chiar dacă este epuizată.

Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul”.