Simona Gherghe, în pericol să piardă sarcina. „Mi-a apărut un hematom în săptămâna a 8-a”

Simona Gherghe a dezvăluit că a avut probleme cu sarcina în săptămâna a 8-a. Vedeta este gravidă în patru luni şi va naşte o fetiţă.

10 ian. 2017, 16:43
Simona Gherghe, în pericol să piardă sarcina. „Mi-a apărut un hematom în săptămâna a 8-a”

Simona Gherghe a dezvăluit tot ce a întâmpinat până acum, pe parcursul sarcinii.

„În primele trei luni am avut nişte insomnii, mă trezeam pe la 5 dimineaţa şi mă gândeam la toate lucrurile rele din lume. Adormeam înapoi pe la 7, 8 după ce se lumina. O să mă gândesc ce o să fie şi cu naşterea..(…) Am avut o mică problemă prin săptămâna a 8-a, mi-a apărut un hematom, punea sarcina în pericol. Doctoriţa mi-a recomandat repaus. Nu aveam voie să ma plimb, să urc scările”, a spus Simona Gherghe la o emisiune TV.

Simona Gherghe a anunţat cine vor fi NAŞII FETIŢEI. „Avem două variante de nume…”

„La fel şi după ce o să nasc, nu ştiu dacă mă voi putea despărţi de ea. Sunt foarte sensibilă, plâng la orice. Bine că s-au terminat reclamele de Crăciun. Poate asta a fost manifestarea mea la începutul sarcinii. (…) Mi-e teamă că o să fiu o mamă care nu lasă pe nimeni să se atingă de copil. Nu ştiu. Mi-e frică. Mama nu a fost aşa. Ea s-a întors la muncă atunci când aveam eu 2-3 luni. Nu aş vrea să sufoc copilul foarte mult. Vreau să fie independentă, curajoasă”, a mai spus Simona Gherghe.