Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1. Ce se va întâmpla de la toamnă cu show-ul „Mireasa”

SImona Gherghe va fi înlocuită de Antena 1, anunţul fiind făcut chiar în finala sezonului 7 al show-ului "Mireasa". Cu această ocazie a fost invitată Dianna Rotaru, chiar înlocuitoarea gazdei, care a vorbit despre noua emisiune.

11 iul. 2023, 09:46
Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1. Ce se va întâmpla de la toamnă cu show-ul „Mireasa”
Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1. Ce se va întâmpla de la toamnă cu show-ul "Mireasa"

Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1. Dianna Rotaru a dezvăluit că va fi vorba tot despre un dating show, dar care nu se va lăsa cu nunți, dedicat persoanelor trecut de 30 și de 40 de ani care vor o nouă șansă la iubire. Dianna Rotaru va fi în locul prezentatoarei Simona Gherghe timp de cinci săptămâni, de luni până vineri de la ora 14:00. Noul show presupune ca mai multe fete și băieți vor locui în aceeași casă, de data asta fără soacre, așa cum este formatul „Mireasa„.  Simona Gherghe va reveni pe post la sfârșitul lunii august, căci toamna va începe cel de-al 8-lea sezon „Mireasa”!

Citeşte şi: Simona Gherghe aruncă bomba: de ce a renunţat, de fapt, la Acces Direct. „Cumva, ăsta a fost pretextul!”

„Este un nou început pentru fetele pe care le vedeți, sunt superbe, gata de un nou pas important în viața lor. Azi sunt adevărate dive, pentru că au pus emoție, au făcut sacrificii pentru a veni aici. Unele au făcut drumul cu avionul. Avem o premieră cu mari emoții. Fiecare femeie își dorește să fie înțeleasă, ascultată. Eu sper că vom reuși să unim sufletele pereche. Proiectul Provocarea destinului îi are ca protagoniști pe cei trecuți de 30. Dragostea nu are vârstă. Vor fi doar cinci săptămâni. E un timp foarte scurt în care se vor întâmpla lucruri intense”, a dezvăluit Dianna Rotaru despre noua emisiunea, care se va numi „Provocarea destinului”.

Citeşte şi: Simona Gherghe, despre drama care i-a marcat viața: „Credeam că nu pot să fac copii”

Simona Gherghe i-a liniștit pe telespectatori şi le-a transmis că „Mireasa” va reveni la finalul lunii august. „Să nu se aștepte la nunți la finalul sezonului! Ne întoarcem la sfârșitul lunii august cu noul sezon Mireasa. Telespectatorii să stea liniștiți că ne întoarcem!”, a declarat Simona Gherghe.