Simona Gherghe, mărturisire neașteptată despre copiii ei. A dat totul din casă. „Cât o să mai pot duce formula asta”

Simona Gherghe are o viață aglomerată, încearcă să se împartă între familie și profesie și să se implice cât de mult poate în toate proiectele pe care le are.

26 apr. 2023, 20:11
Simona Gherghe, mărturisire neașteptată despre copiii ei. A dat totul din casă. „Cât o să mai pot duce formula asta”

Simona Gherghe este mama a doi copii, îi are pe Ana și Vlad, și zi de zi încearcă să le acorde toată atenția pe care o are. Fiindcă nimic nu o împlinește mai mult decât faptul de a fi părinte, prezentatoarea vrea să petreacă cât mai mult timp alături de cei mici.

Rolul de părinte nu e deloc ușor, sunt o mulțime de greutăți și responsabilități care te pun la încercare, iar Simona Gherghe știe foarte bine ce înseamnă. Copiii ei sunt la vârsta când le place să descopere și să experimenteze lucruri, să se joace.

Citește și Scandal imens la Mireasa! Fanii emisiunii vor să protesteze în stradă. Acuzaţii dure la adresa emisiunii prezentate de Simona Gherghe 

Prezentatoarea tv a mărturisit că e binecuvântată că e mamă și că trăiește momente așa de frumoase alături de copiii ei. Ea a mai povestit că îi adoarme simultan, apoi îl mută pe Vlad în camera lui, lucru care devine de la o zi la alta și mai greu, căci băiatul crește, iar ea, cândva, și-a fracturat o coastă.

”Un gând, la ceas de noapte bună. Serile noastre sunt haos. Un taifun de energie, fix în clipele alea când te gândești că am putea să ne așezăm și noi liniștiți în pat, după o zi întreagă de alergat pe afară, joacă, biciclete și plimbări. Până la povestea de seară, parcă se adună în ei toată joacă din lume ce trebuie consumată acum-acum. Cu greu reușim să-i potolim. Așa că scenele alea cu vorbe în șoaptă, cu oameni și copii calmi sunt doar în filme. Cel puțin în familia noastră atât de energică seară. Încă îi adorm în același pat, în camera Anei, pe amândoi odată. Vorbim pe întuneric, mult, mult, mult, până îi simt că nu mai pot și alunecă în somn. Vlad în dreapta, Ana în stânga. De multe ori mă gândesc cât o să mai pot duce formula asta de somn, pentru că apoi îl car pe Vlad, adormit, în patul din camera lui. Și deja e destul de greu, mai ales pentru coasta mea fracturată în ianuarie.

Și în seară asta mi-am dat răspunsul: cât de mult se va putea, cât de mult vor vrea și ei. Le simțeam căpșoarele calde pe umerii mei, mirosul acela de copii, mirosul fericirii, și mi-am dat seama că nu-mi doresc nimic mai mult. Cu umerii amorțiți, mi-am imaginat serile lor de adolescenți, cu uși închise, stânjeniți de gesturile de afecțiune ale părinților. Trăiesc clipa. Vreau să le trăiesc anii, să nu mă mai gândesc cât și cum. Suntem aici, acum. Și aici, acum, aleg să adorm copiii pe umerii mei, să-i adulmec, să-i las să se bucure de brațele și căldura mamei. Asta e iubirea. Asta e fericirea!”, a scris Simona Gherghe, pe rețelele sociale.

Citește și Momente de coșmar pentru Simona Gherghe: „Transaminazele astea puteau să însemne orice”