Simona Gherghe, mesaj tulburător pe reţelele de socializare. De ce este speriată vedeta TV

Simona Gherghe a postat, marţi, un mesaj emoționant despre momentele dificile prin care trece întreaga lume în contextul pandemiei cu coronavirus.

17 mart. 2020, 14:17
Simona Gherghe, mesaj tulburător pe reţelele de socializare. De ce este speriată vedeta TV

Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor de pe reţelele de socializare că lucrul care o sperie este că nu se știe când se va termina pandemia. Vedeta TV se bucură însă pentru șansa pe care o avem cu toții, să renaștem și să privim altfel lucrurile!

Simona Gherghe, LIVE cu Adelina Chivu. Familia fostului fotbalist este blocată în casă, la Milano: „E cea mai gravă situaţie”

Simona Gherghe, care se bucură de momente de liniște acasă, în sânul familiei, susține că ceea ce se întâmplă va oferi lecții prețioase și un alt stil de a trăi: mai ponderat și mai responsabil.

„Singurul lucru care mă sperie, în toată povestea asta, e că nu știm când se va termina. Dar ce știu cu siguranță e că vom ieși cu toții schimbați. Vom învăța să trăit mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem…Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanțî. Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generației noatre. SĂNĂTATE, PUTERE ȘI SOLIDARITATE. #covid19 #solidaritate #stamacasa #simonagherghe””, este medsajul postat de Simona Gherghe.