Simona Gherghe s-a pozat în costum de baie, la 44 de ani. Rar apare în această ipostază

Simona Gherghe s-a pozat în costum de baie, la 44 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, bucurându-se de o comunitate numeroasă care îi urmăreşte activitatea, pe reţelele de socializare.

09 aug. 2022, 16:54

Simona Gherghe s-a pozat în costum de baie, la 44 de ani. Vedeta are o imagine destul de serioasă, nu apre niciodată în public în ţinute sumare sau deocheate, sau care îi evidenţiază prea mult formele. La 44 de ani şi cu două sarcini la activ, jurnalista se poate mândri cu o aspectul său fizic.

Citeşte şi: Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica vedetei: „Am mers la doi medici”

Simona Gherghe s-a pozat în costum de baie, la 44 de ani

Recent, prezentatoarea şi-a surprins fanii cu imagini de la mare, unde apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu decupaje într-o parte.  „Suntem pe care s-o declaram cea mai frumoasa vacanta! Gata, copiii sunt calatori. Se adapteaza usor, iubesc apa si soarele, mananca inghetata, pizza si paste, dorm la pranz (cum nu se mai intampla de mult acasa), vor seara la discoteca, fac si tantrumuri, mai ales cand trebuie sa-i scoatem cu forta din mare sau din piscina (ca a apus soarele de mult, nu de alta…). Sunt momente minunate, la varste minunate, intr-o vara minunata„, este mesajul postat de Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Simona Gherghe a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

De când a devenit mamă, stilul de viață al Simonei Gherghe s-a schimbat radical, iar prezentatoarea TV a mărturisit că niciodată înainte să aibă copii nu se trezea de dimineață.

Mă gândeam la vechea Simona, pe vremea când nu aveam copii, și vă mărturisesc că pentru mine nu exista ora 8. Asta mă duce cu gândul la cât de diferiți suntem în anumite perioade ale vieților noastre.”, a mărturisit Simona Gherghe.