Simona Gherghe şi-a enervat fanii. Vezi motivul pentru care a devenit ţinta atacurilor, pe Facebook

Gafa de a eticheta ca fiind în direct interviul pe care Simona Gherghe i l-a luat lui Dan Bittman, la "Acces Direct", i-a enervat pe telespectatorii Antenei 1, care s-au simţit păcăliţi şi au atacat-o pe aceasta, prin postări critice pe internet.

15 mart. 2013, 19:27
Simona Gherghe şi-a enervat fanii. Vezi motivul pentru care a devenit ţinta atacurilor, pe Facebook

Vineri seară, telespectatorii care s-au uitat la ProTV şi la Antena 1 au avut surpriza să constate că Dan Bittman se află în direct, în acelaşi timp, la ambele posturi de televiziune. Greşeala a fost repede sesizată şi trecută în dreptul celor de la Antena 1, care au pus greşit eticheta „direct” pe interviul pe care i l-a luat Simona Gherghe artistului.

Potrivit jurnaliştilor de la libertatea.ro, realizatoarea de la „Acces Direct” a devenit repede ţinta atacurilor telespectatorilor, care au postat o serie de comentarii dure, pe pagina de Facebook a emisiunii.

Ruşine Simona Gherghe, chiar nu pot crede că am urmărit emisiunea în fiecare zi, sper şi cred că o să mai ai bunul simţ să nu mai apari mâine la ora 5. Nu te vrem pentru acea prosteală pe faţă. Chiar nu mai ai limita bunului simţ. Ruşinee„, a scris un telespectator, iar un altul şi-a exprimat astfel indignarea: „Încerc să mă uit la emisiunea ta… însă falsitatea şi ipocrizia ta mă face să schimb pe alt canal…„.

Simonica a recunscut că interviul a fost înregistrat imediat dupa ce s-a terminat… înregistrarea” şi „A recunoscut doar pentru că era la Pro Tv în direct, altfel nu zicea nimic„, au fost alte opinii.