Simona Gherghe şi-a provocat iubitul: „Cine ştie, poate o să-ţi placă”

Simona Gherghe nu se lasă uşor atunci când îşi doreşte ceva cu adevărat. Prezentatoarea a reuşit, cu mari insintenţe, să-şi convingă iubitul, pe Răzvan Săndulescu, să facă un lucru de care el s-a ferit o viaţă întreagă.

12 iul. 2015, 10:25
Simona Gherghe şi-a provocat iubitul: „Cine ştie, poate o să-ţi placă”

Simona Gherghe şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu, îşi ţin viaţa privată departe de camerele de filmat, astfel că publicul nu prea are parte de dezvăluiri din interiorul cuplului.De curând însă, iubitul prezentatoarei TV a mărturisit, pe blogul ei, cum s-a lăsat convins să facă… grătar.

Simona Gherghe, dezvăluire EMOŢIONANTĂ despre PRIMUL EŞEC din viaţa ei

Insistenţele Simonei Gherghe au dat roade după luni bune în care doar ea s-a ocupat de gătit în casă.

„Am 39 de ani și abia la 38 am făcut primul grătar. Chiar dacă nu m-am simțit niciodată vinovat că nu particip la ritualul facerii fripturii, am avut, întotdeauna, așa, un complex, că nu sunt suficient de bun pentru țara în care trăiesc.

Prietenei mele, pe care o cunoașteți de la televizor și, mai nou, de pe blog, îi place viața la curte, casă, țară. Știam că se săturase să gătească doar ea și că nu mai erau suficiente nici comenzile de pe la diverse restaurante, nici ieșirile în oraș. Scadența se apropia.

M-a convins că trebuie să iau pe cont propriu primul grătar din viață, așa cum numai o femeie știe, prin a ne provoca să facem lucruri noi. Încă o dovadă că noi vânăm, dar tot ele întind capcanele. ”Cine știe, poate o să-ți placă”, mi-a zis în treacăt, suficient cât să cred că, poate chiar o să-mi placă. Pe scurt, da, am reușit. Și mai pe scurt, tot nu-mi place să fac grătar”, a povestit Răzvan Săndulescu, pe blogul Simonei Gherghe.