Simona Gherghe, prima apariţie la TV cu burtica de gravidă FOTO

Simona Gherghe a avut parte de un început de an dificil. Vedeta, gravidă în luna a patra, s-a întors din vacanţă cu probleme de sănătate.

09 ian. 2017, 16:11
Simona Gherghe, prima apariţie la TV cu burtica de gravidă FOTO

Simona Gherghe a revenit la emisiunea „Acces Direct”, dar si-a cerut scuze in fata telespectatorilor din cauza raguselii severe cu care se confrunta. Vocea vedetei abia a putut fi auzita, aceasta fiind nevoita sa vorbeasca mai incet si mai rar.

„Da, gata, pot să declar emisiunea începută. Vreau să vă cer scuze de la bun început pentru vocea mea. Nu ştiu ce mi s-a întâmplat, ieri dimineaţă, m-am trezit răguşită. Tot încerc să mă tratez cu lucruri naturiste. Aşa că dacă aveţi un sfat pentru mine, vă rog să-mi scrieţi pe Facebook, o să citesc mesajele voastre şi sper ca până mâine să fiu ok cu vocea”, a spus Simona Gherghe.

Altfel, Simona Gherghe şi-a afişat şi noul look, o tunsoare „bob”. În prima emisiune „Acces Direct” din acest an, vedeta a apărut într-o rochie mulată, care a lăsat la vedere burtica de gravidă, şi cu o coafură simplă, cu bucle mari, care au lăsat la vedere noua tunsoare.