Simona Gherghe a anunţat cine vor fi NAŞII FETIŢEI. „Avem două variante de nume…”

Simona Gherghe este gravidă în patru luni şi va aduce pe lume o fetiţă. Vedeta a dezvăluit câteva lucruri despre sarcină.

10 ian. 2017, 15:04
Simona Gherghe a anunţat cine vor fi NAŞII FETIŢEI. „Avem două variante de nume…”

Simona Gherghe are o relaţie de mai mulţi ani cu Răzvan Săndulescu.

„A fost o mare fericire şi cea mai mare dorinţă împlinită. E un copil dorit şi deja foarte iubit. Şi nu, nu a fost o surpriză, pentru că ne pregăteam de ceva vreme pentru bebe”, a spus Simona Gherghe pentru mothersandthecity.ro.

Simona Gherghe, prima apariţie la TV cu burtica de gravidă FOTO

„Am primit ceva sfaturi, să ştii că mă inspiră şi blogul vostru, chiar dacă voi toate aveţi copilaşi un pic mai mari. Am primit şi cărţi, aşa că, pâna vine bebelina, o să am timp să mai învăţ câte ceva. Sigur, cred că, oricât ai citi şi orice ţi-ar spune mama sau prietenele, adevărata pregătire va fi când se va naşte fetiţa noastră. O să învăţăm odată cu ea”, a mai spus vedeta TV.

Simona Gherghe a anunşat cine vor fi naşii fetiţei: „Avem două variante de nume, încă mai negociem, mai avem timp să ne decidem. Naşii fetiţei vor fi doi prieteni apropiaţi, care ne sunt, de altfel, şi vecini”.

„Aş vrea să o învăţ să aibă curaj, să fie un copil liber, să ştie să ajute, să fie empatică… Am o mulţime de proiecţii în legătura cu ea. Iar de la mine, îmi doresc să nu fiu genul ăla de mamă-cloşcă, să nu fiu panicată (sper să-mi iasă)”, a încheiat Simona Gherghe.