Simona Halep, săruturi pasionale cu noul iubit pe plajă la Mamaia VIDEO

Astrele s-au aliniat perfect pentru Simona Halep în această perioadă. Nici nu s-au liniștit apele după triumful superb de la Wimbledon, că sportiva din Constanța a oferit un nou motiv de uimire. De obicei discretă cu viața ei personală, acum Simona nu s-a mai ascuns: și-a scos noul iubit în lume. După o cină romantică în București, Simona și omul de afaceri Toni Iuruc s-au distrat la Constanța.

20 iul. 2019, 07:34

Fotoreporterii i-au surprins pe Simona Halep (27 de ani) și pe Toni Iuruc (40 de ani) pe o plajă din Mamaia, vineri după-amiază. Cei doi nu s-au ferit deloc de ochii curioșilor. Au împărțit același șezlong, s-au sărutat, au închiriat un skijet și s-au distrat în apele învolburate ale Mării Negre.

Citeşte şi Simona Halep şi noul iubit, Toni Iuruc, ipostaze intime în parcul Herăstrău. S-au ţinut de mână şi s-au sărutat VIDEO

Îmbrăcată în pantaloni scurți din denim, Simona a părut să se bucure din plin de scurta excursie cu skijetul și s-a sprijinit cu încredere pe noul ei partener de viață.

După ce s-au întors pe șezlong, Simona a îmbrăcat o cămașă albă, largă, și-a întâmpinat zâmbind iubitul care mai zăbovise puțin cu proprietarul skijetului și i-a oferit un sărut pasional.

Continuarea articolului pe click.ro.