SIMONA HALEP a aflat când va juca miercuri, la Roma. Programul românilor în ziua a treia de concurs

Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Irina Begu sunt reprezentantele României pe tabloul de simplu de la Roland Garros, toate urmând să joace miercuri în turul secund.

12 mai 2015, 17:15
SIMONA HALEP a aflat când va juca miercuri, la Roma. Programul românilor în ziua a treia de concurs

Simona Halep debutează în proba de simplu a turneului de la Roma, miercuri, la ora 12.00, pe terenul Grandstand, urmând s-o întâlnească în premieră în circuitul WTa pe americanca Alison Riske.

Pe terenul 3, în al treilea meci al zilei, cel mai probabil în jurul orei 15.00, va începe meciul pe care Alexandra Dulgheru îl va disputa împotriva învingătoarei dintre Lucie Safarova şi Iaroslava Şmiedlova. Irina Begu va juca pe terenul 2 la Roma, în al patrulea meci al zilei, în jurul orei 17.00, împotriva celei de-a 9-a favorite, jucătoarea germană Angelique Kerber.

Pe tabloul de dublu, în competiţia băieţilor, suntem reprezentaţi de Florin Mergea, care tocmai a câştigat duminică titlul la Madrid, alături de indianul Rohan Bopanna. Cei doi vor evolua în meciul al treilea de pe terenul 4, în jurul orei 17.00, împotriva perechii argentiniene Leonardo Mayer/Juan Monaco.