SIMONA HALEP a fost întrecută de Şarapova. Va fi cap de serie numărul 3 la Roland Garros

Simona Halep a retrogradat o poziţie în clasamentul WTA faţă de săptămâna trecută, din cauza faptului că a fost eliminată în semifinalele turneului de la Roma.

18 mai 2015, 05:44
SIMONA HALEP a fost întrecută de Şarapova. Va fi cap de serie numărul 3 la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminată de Carla Suarez Navarro, sâmbătă, în semifinalele turneului de la Roma, rămânând astfel fără victorie în meciurile jucate pe zgură împotriva ibericei. În acelaşi timp, Maria Şarapov, mare rivală a Simonei Halep, şi-a trecut în palmares al 35-lea titlu WTA din carieră, învingând-o pe Navarro în finala de la Foro Italico, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1.

Citeşte şi Simona Halep, reacţie nervoasă ŞOCANTĂ. A făcut racheta ZOB în semifinala de la Roma VIDEO

În urma acestor rezultate Maria Şarapova a trecut pe locul 2 în clasamentul WTA, în timp ce Halep se află acum pe 3, poziţie din care va aborda al doilea turneu de Grand Slam al anului, care va începe duminică, la Roland Garros.

Irina Begu a mai urcat o poziţie şi se află pe cea mai înaltă poziţie din carieră, locul 30 WTA, în timp ce Alexandra Dulgheru, învinsă de Simona Halep în sferturile de la Roma, a urcat nu mai puţin de 22 de locuri, până pe 50. În Top 100 se mai află Monica Niculescu (locul 69) şi Andreea Mitu (locul 99).