Simona Halep a pierdut la dublu în primul tur al turneului WTA de la Stuttgart

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Simona Halep și elvețianca Belinda Bencic a fost învinsă luni de Chin-Wei Chan (Taiwan)/Chen Liang (China), care s-au impus cu 6-1, 5-7, 10-8, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari.

20 apr. 2015, 15:25
Simona Halep a pierdut la dublu în primul tur al turneului WTA de la Stuttgart

Halep a pierdut în primul tur la dublu la turneul de la Stuttgart, Meciul a durat o oră și 32 de minute.

La simplu, Halep, N.3 mondial și a doua favorită a competiției, va intra direct în optimi de finală, urmând să joace cu învingătoarea dintre Garbine Muguruza (Spania) și Barbora Zahlavova-Strycova (Cehia).

Simona Halep şi-a felicitat pe Facebook colegele de la Fed Cup. „Echipa României a jucat meciuri memorabile în Canada! Felicitări fetelor care au adus România în Grupa Mondială a Fed Cup!”, a scris Simona Halep pe pagina sa oficială de Facebook. Cea mai valoroasă jucătoare româncă a momentului nu a putut participa la întâlnirea din Fed Cup împotriva Canadei, de la Montreal.

România a promovat în Grupa Mondială a Fed Cup după ce a învins Canada cu 3-2. Punctele echipei noastre au fost aduse de Alexandra Dulgheru (două) și Andreea Mitu, o debutantă în Fed Cup.

România a revenit în eșalonul de elită al acestei competiții, din care nu a mai făcut parte după 1992.