Simona Halep a plecat în Rusia. ANUNŢ BIZAR despre participarea la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep a plecat în dimineaţa zilei de vineri spre Moscova, via Viena, deoarece nu a mai prins bilete pentru un zbor direct. Liderul WTA va participa la Kremlin Cup.

12 oct. 2018, 07:04
Simona Halep a plecat în Rusia. ANUNŢ BIZAR despre participarea la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep pare ca a depasit problemele medicale avute dupa turneele din Asia. Romanca a declarat ca se simte bine si ca isi doreste sa termine anul pe primul loc si sa obtina titlul de cea mai buna jucatoare a anului, dar inca nu stie cum se va prezenta la Singapore.

Simona Halep, AFACERE de MILIOANE DE EURO în Bucureşti. Ce decizie a luat nr. 1 WTA

„Momentan ma simt bine, vom vedea la Moscova cum voi fi, in functie de asta voi decide ce fac si la Singapore. Mi-am incarcat bateriile la Bucuresti, mereu e asa, am iesit in oras, m-am simtit foarte bine. A fost un an foarte greu, prin prisma accidentarilor, dar si foarte bun, pentru ca am castigat un Grand Slam. Normal ca imi doresc sa raman pe locul 1, sunt multe calcule de facut. La fel, imi doresc acest titlu de cea mai buna jucatoare a anului, e normal”, a declarat Simona Halep la plecarea din Romania.

Simona Halep, APARIŢIE-BOMBĂ! Cu cine s-a afişat liderul WTA într-un club de fiţe din Capitală FOTO

„Kremlin Cup”, turneu dotat cu premii totale in valoare de 932.866 USD, se va desfasura in perioada 15-20 octombrie in capitala Rusiei, Moscova, iar Simona Halep este principala favorita. Mai multe jucatoare aflate in Top 20 WTA vor fi prezente la turneul din Moscova, printre care Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Daria Kasatkina şi Aryna Sabalenka.