Simona Halep a primit cel mai preţios titlu. "Am luat multe premii şi am câştigat în tenis, dar această distincţie este specială"

Publicat: Luni, 05 Noiembrie 2018 14:56 // Actualizat: Marţi, 06 Noiembrie 2018 13:40 // Sursa: romaniatv.net

Simona Halep a primit luni, titlul de ambasador onorific al Universităţii Ovidius din Constanţa, acordat pentru "promovarea imaginii academice şi excelenţă în activitatea sportivă".

Universitatea Ovidius a decis decernarea titlului de ambasador al universităţii pentru Simona Halep, jucătoarea de tenis fiind prima personalitate care primeşte această distincţie.

Ion Botescu, preşedintele Senatului Universităţii, i-a oferit Simonei Halep titlul de ambasador: "Se acordă titlul onorific de ambasador al Universităţii Ovidius din Constanţa domnişoarei Simona Halep pentru promovarea imaginii academice şi excelenţă în activitatea sportivă".

Simona Halep primeşte o VESTE URIAŞĂ. Tocmai a fost făcut ANUNŢUL OFICIAL

Simona Halep a spus celor prezenţi că a primit multe distincţii de-a lungul carierei, dar aceasta este specială.

"Este o onoare foarte mare pentru mine să fiu prezentă aici şi să primesc această distincţie, este deosebită, specială. Bineînţeles am primit foarte multe premii şi am câştigat în tenis, dar această distincţie este specială, diferită şi vreau să mulţumesc facultăţii pentru acest moment deosebit", a spus Simona Halep.

"Vreau să mulţumesc oraşului bineînţeles, este oraşul meu de suflet, oraşul meu natal, unde mă întorc de fiecare dată cu mare drag. Vreau să vă mulţumesc pentru toată susţinerea, pentru că o simt chiar dacă sunt la mii de kilometri depărtare şi atunci când am momente grele pe teren susţinerea dumneavoastră este importantă şi mă ajută să nu cedez", a mai spus Simona Halep.

Simona Halep, aventuri nocturne cu un bărbat misterios. Cum a fost surprinsă cea mai bună jucătoare de tenis a lumii FOTO

Simona Halep a fost studentă al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ovidius.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constanţa SIMONA HALEP Universitatea Ovidius
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H