SIMONA HALEP a primit o medalie SPECIALĂ: Este un moment DEOSEBIT pentru mine!

SIMONA HALEP a fost premiată, vineri, de conducerea Universităţii Ovidius din Constanţa pentru performanţele sportive obţinute la turneul de tenis de la Roland Garros.

13 iun. 2014, 13:43
SIMONA HALEP a primit o medalie SPECIALĂ: Este un moment DEOSEBIT pentru mine!

SIMONA HALEP. Rectorul Universităţii Ovidius din Constanţa, Ion Bordeianu, i-a înmânat SIMONEI HALEP o medalie şi o diplomă de excelenţă, aceasta primind totodată propunerea de a deveni pe viitor cadru didactic la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Bordeianu a spus că va propune Senatului Universităţii Ovidius ca SIMONA HALEP să îi fie acordat şi titlu onorific de cadru didactic asociat.

Simona Halep, vizibil emoţionată, a afirmat că oraşul Constanţa este locul său de suflet, menţionând totodată că diploma şi medalia primite le va păstra în vitrina sa cu trofeele pe care le-a câştigat.

Citeşte şi SIMONA HALEP şi-a luat o SUPER MAŞINĂ de 70.000 DE EURO. FOTO

La rândul ei, Simona le-a oferit gazdelor mingi de tenis, despre una spunând că este de la turneul din Franţa.

Este un moment deosebit pentru mine. Mi-am dorit să fiu aici, la această universitate şi, de ce nu, în viitor să rămân aici. Mă bucur să fiu alături de oameni, de constănţeni. Vreau să progresez la mai multe capitole, nu doar la sport. Sper să fiu mai bună în toate, în viaţa de zi cu zi (…) sper să învăţ mai bine engleza„, a spus SIMONA HALEP, citată de Agerpres.

Aceasta a precizat că mai are multe performanţe sportive de realizat, principalul ei obiectiv fiind câştigarea unui turneu de Grand Slam.

SIMONA HALEP se odihneşte câteva zile acasă la Constanţa, însă, conform acesteia, nu va avea timp să ajungă la plajă. Va începe apoi antrenamentele pentru un nou turneu.

Sportiva constănţeancă a semnat în cartea de onoare a Universităţii Ovidius.

Citeşte şi Simona Halep, contract ULUITOR de UN MILION DE EURO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, marţi, că Simona Halep va fi desemnată cetăţean de onoare al municipiului.

Hotărârea respectivă va fi luată în următoarea şedinţă a Consiliului Local Municipal în condiţiile în care, în urmă cu trei luni, Mazăre a afirmat că deocamdată nu este momentul ca sportiva să fie omagiată de către municipalitate, pentru că „mai are cale lungă de parcurs„.

În luna martie, Simona Halep a fost desemnată cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

SIMONA HALEP este numărul trei în ierarhia mondială a tenisului feminin, reuşind această performanţă după ce s-a calificat în finala de la Roland Garros, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Citeşte şi Dispută România-Ungaria provocată de SIMONA HALEP. Ce au scris maghiarii despre SPORTIVĂ