Simona Halep a revenit în România. Ce a declarat despre Wimbledon 2017

Simona Halepa revenit, joi, în ţară după ce a fost eliminată de Johanna Konta în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

13 iul. 2017, 20:38
Simona Halep a revenit în România. Ce a declarat despre Wimbledon 2017

Simona Halep a declarat că n-a făcut o tragedie din eliminare, deoarece în faţă ani buni în care poate câştiga un turneu de Grand Slam.

„Mă simt foarte bine, mă bucur că sunt sănătoasă. Mai am mulţi ani în faţă, aşa că nu sunt tristă că nu am reuşit acum. Sper că voi reuşi […] Acum mă voi odihni puţin, simt o oarecare oboseală. Însă asta îmi este meseria, iar acum sunt nerăbdătoare să joc în America”, a declarat Simona Halep.

Sportiva a vorbit şi despre ultimul punct din meciul cu Johanna Konta, când un spectator a strigat din tribune. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue şi Konta a câştigat: „Am crezut că se va repeta acel punct din final, aşa au crezut mulţi, dar dacă arbitrul a decis asta, nu am avut ce să fac”.

Simona Halep a mai adăugat că se bucură că Johanna Konta a fost eliminată în semifinale de Venus Williams: „Mă bucur că a câştigat Venus, este incredibil ce face ea la 37 de ani”.