Simona Halep a revenit în ţară de la Singapore. Colaborarea cu Andrei Pavel în 2018 este incertă

Simona Halep a revenit în ţară după Turneul Campioanelor, unde a fost eliminată încă din faza grupelor. În ciuda acestui eşec, sportiva noastră va încheia aunl 2017 pe primul loc în ierarhia mondială.

30 oct. 2017, 08:44
Simona Halep a revenit în ţară de la Singapore. Colaborarea cu Andrei Pavel în 2018 este incertă

A fost un moment frumos atunci când am primit trofeul şi inelul pentru locul 1, pe care nu-l voi uita niciodată. La Singapore a fost un turneu greu. Terenul este un pic moale acolo şi nu mă avantajează. Wozniacki a jucat cel mai bine şi a meritat să câştige. Îmi doresc să câştig cun Grand Slam. Acesta este obiectivul meu în fiecare an. Majoritatea fetelor m-au felicitat după ce am urcat pe primul loc, Kuzneţova, nu vreau să dau nume. Simt că se bucură pentru mine şi asta e cel mai important

Îi mulţumesc lui Roger pentru acele cuvinte frumoase. Îmi dau încredere şi cred că merit să fiu pe primul loc, pentru că am fost destul de constantă anul acesta şi în ultimii patru ani am fost prezentă mereu în TOP 5, ceea ce înseamnă destul de mult. La toate capitolele trebuie să mai progresez. Trebuie să lucrez în continuare la serviciu, să fiu mai puternică„, a spus Simona Halep luni dimineaţă, la revenirea în ţară de la Singapore.

Întrebată dacă era mai bine cu Andrei Pavel alături la Turneul Campioanelor, Halep a răspuns: „E o întrebare dificilă, Andrei cred că va face parte din echipa mea, cred. O să am o discuţie cu el. Echipa mea rămâne la fel, Darren mă ajută foarte mult când este alături de mine. Dar acum va urma o perioadă de vacanţă şi de odihnă pentru că am avut un an greu„.


loading...