Simona Halep a vorbit despre problemele de la Australian Open. Care e cel mai mare vis al său

Simona Halep a acordat un interviu înaintea turneului de la St. Petersburg, în care a explicat care e situația sa din punct de vedere fizic.

30 ian. 2017, 19:42
Simona Halep a vorbit despre problemele de la Australian Open. Care e cel mai mare vis al său

Simona Halep a acuzat probleme medicale la Autralian Open, turneu unde a fost eliminată în primul tur. „Am probleme la genunchi de la turneul de la Singapore. Am făcut recuperare, apoi m-am antrenat serios și n-am mai simțit durerea. Dar când am început meciurile oficiale, mi-a apărut din nou durerea la genunchi și n-am putut juca la nivelul meu maxim.

După Australian Open am mai făcut un tratament și acum mă simt bine. Totul pare bine, dar trebuie să văd cum mă simt în meciuri. Eu sper să pot juca la un nivel bun. Îmi place tot ceea ce este aici la St. Petersburg, chiar și vremea, chiar dacă este rece. Visul meu e să am trei copii. Îmi doresc să am o familie și să trăiesc în România. În tenis, îmi doresc să câștig un Grand Slam„, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua la turneul de la Sankt Petersburg, cu premii totale de 710.900 de dolari, direct în turul doi, fază în care ar putea să o aibă ca adversară pe Monica Niculescu, numărul 32 mondial.