SIMONA HALEP, adversară surpriză la Indian Wells. Cu cine joacă Halep primul meci în America

SIMONA HALEP o va întâlni pe Daria Gavrilova în turul doi la Indian Wells, rusoaica venită din calificări eliminând-o surprinzător în runda inaugurală pe Silvia Soler Espinosa. Meciul Halep - Gavrilova se va juca vineri, la o oră care urmează să fie anunţată joi seara.

12 mart. 2015, 06:51

SIMONA HALEP întâlneşte o adversară de talie apropiată la primul său meci pe care îl va juca în America în 2015, rusoaica Daria Gavrilova, o rusoaică de 21 de ani care măsoară 1,66 m.

Gavrilova a acces pe tabloul principal după ce a trecut în calificări, între altele, de Anastasia Rodionova, iar în turul I la Indian Wells a învins-o cu 6-3, 6-4 pe iberica Silvia Soler Espinoza.

Citeşte şi Simona Halep a jucat FOTBAL de Ziua Internaţională a Tenisului FOTO

Daria Gavrilova ocupă locul 106 în clasamentul WTA, iar anul acesta a atras atenţia printr-un meci strâns cu Angelique Kerber, pierdut dramatic la Sydney, după ce în turul anterior o eliminase pe Belnda Bencic.

Ca junioară, Daria Gavrilova a câștigat titlul la US Open 2010 şi Youth Olimpic Games, în același an. A fost numărul 1 la junioare, tot în 2010.

Meciul HALEP – GAVRILOVA se va juca vineri, la o oră care urmează să fie anunţată joi seara.