Simona Halep, anunţ surprinzător înaintea meciului cu Agnieszka Radwanska

SIMONA HALEP va juca, joi, de la ora 9:00, meciul decisiv cu AGNIESZKA RADWANSKA pentru calificarea în semifinalele de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Meciul SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

29 oct. 2015, 06:24
Simona Halep, anunţ surprinzător înaintea meciului cu Agnieszka Radwanska

SIMONA HALEP a pierdut, marţi, meciul cu Maria Sharapova şi este obligată să o învingă pe AGNIESZKA RADWANSKA pentru a se califica în semifinalele de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep mizeaza pe faptul ca stilul de joc al urmatoarei adversare, Agnieszka Radwanska, i se potriveste foarte bine, iar acest lucru o va ajuta.

„Am jucat impotriva ei si anul trecut, asa ca stiu cum sa joc cu Agnieszka Radwanska. O stiu destul de bine. Ii cunosc jocul, este inteligenta. Nu e foarte puternica, astfel ca voi incerca sa fiu agresiva. Va fi mai usor pentru mine sa fiu agresiva deoarece voi avea timp. Va fi dificil, dar cred in mine”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP şi AGNIESZKA RADWANSKA s-au intalnit de opt ori pana acum, scorul fiind egal, 4-4. Anul trecut, Simona Halep a spulberat-o pe Agnieszka Radwanska in semifinalele de la Turneul Campioanelor.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA se joacă, joi, de la ora 9:00, şi va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.