SIMONA HALEP ALISON RISKE 6-3, 6-0 în turul II la ROMA

SIMONA HALEP ALISON RISKE 6-3, 6-0. SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului de la Roma, după ce a trecut în turul II de Alison Riske, scor 6-3, 6-0.

13 mai 2015, 06:04
SIMONA HALEP ALISON RISKE 6-3, 6-0 în turul II la ROMA

SIMONA HALEP ALISON RISKE 6-3, 6-0. În timp ce SIMONA HALEP a intrat în competiţie direct în turul II, ALISON RISKE a trecut în primul tur de Varvara Lepchenko, 6-4, 6-3. Meciul din turul II de la ROMA a fost prima întâlnire în circuitul WTA dintre SIMONA HALEP si ALISON RISKE.

În optimile de finală, Simona HAlep va juca împotriva învingătoarei dintre Venus Williams şi Ekaterina Svitolina.

SIMONA HALEP ALISON RISKE 6-3, 6-0. SIMONA HALEP si Francesca Schiavone s-au calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu al turneului e la ROMA. Cele doua au castigat cu 6-2, 6-2 cu Darija Jurak (Croatia) / Arantxa Parra Santonja (Spania). SIMONA HALEP si Francesca Schiavone si-au asigurat un cec de 7.280 euro si 105 puncte WTA dupa o ora de joc, urmand ca in optimi sa infrunte castigatoarele meciului care opune rusoaicele Ala Kudriavteva / Anastasia Pavliucenkova, favoritele nr. 8 ale probei, si italiencele Nastassja Burnett / Jasmine Paolini.