Simona Halep: „Am avut trei încercări în 2017”. Ce le va spune copiilor peste 20 de ani

2017 a fost cel mai bun al Simonei Halep! Chiar dacă nu a câştigat un trofeu de mare şlem, sportiva din Constanţa a reuşit performanţa să ajungă numărul 1 mondial, poziţie pe care o ocupă de 11 săptămâni.

20 dec. 2017, 08:25
Simona Halep: „Am avut trei încercări în 2017”. Ce le va spune copiilor peste 20 de ani

Întrebată ce le-ar spune copiilor ei peste 20 de ani despre anul în care a devenit cea mai bună din lume, Simona Halep a răspuns într-un interviu pentru GSP: „În primul rând, o să le spun că a fost cel mai greu an, dar a fost şi cel mai frumos. În ziua în care am ajuns pe primul loc parcă s-a topit toată suferinţa adunată în timp, dar a fost şi o împlinire profesională foarte mare. Chiar dacă până acum am avut rezultate, am fost în top cinci de câţiva ani, numărul unu e special şi foarte greu de atins.

Am avut trei încercări, nu am reuşit, pot să spun că renunţasem la ideea de a ajunge numărul unu, dar am continuat să muncesc mult, chiar mai mult decât am făcut-o până atunci, până în octombrie. De aceea am reuşit să trec pragul acolo unde nu mă aşteptam. Uneori, când nu te aştepţi se întâmplă nişte lucruri”. 

„Am avut trei încercări în 2017, nu am reuşit, renunţasem la ideea de a ajunge numărul unu, dar am continuat să muncesc mult, chiar mai mult decât am făcut-o până atunci, până în octombrie. De aceea am reuşit să trec pragul acolo unde nu mă aşteptam. Anul acesta am progresat foarte mult din punct de vedere mental şi m-am schimbat ca om. Şi în viaţa de zi cu zi sunt altfel şi încerc să dau atenţie numai lucrurilor care mă ajută pe plan sportiv şi pe plan personal”, a mai spus Halep.