Simona Halep, ameninţată cu moartea de un psihopat. Sportiva are nevoie de protecţie

Un danez a făcut o obsesie pentru Simona Halep, de o jumătate de an el purtând un dialog imaginar cu cea mai bună jucătoare de tenis din România. Multe dintre mesajele sale sună ameninţător, iar în acest caz a fost alertată poliţia.

23 apr. 2015, 07:06

Jesper Andreassen avea o frecvenţă medie de 15 mesaje pe zi pentru Simona Halep, pe contul de Twitter, acesta declarându-şi iubirea faţă de româncă, urându-i succes la meciuri şi alintând-o cu apelativul de „Prinţesă”. Recent, el a citit în presa română că Simona Halep ar urma să se căsătorească cu Costa Sponte, ştire neconfirmată de sportivă, iar din acel moment iubirea lui s-a transformat în ură.

Potrivit prosport.ro, într-o jumătate de zi, miercuri, danezul postase deja 43 de mesaje, ultimul dintre ele sunând astfel: „Simona Halep, eu sunt persoana cea mai nepotrivită pe care să o insulţi. Învaţă. O să trimit vibraţii negative la Stuttgart. Apoi două simboluri pentru avioane, plus două cuvinte: „Bye bye„.

Citeşte şi Când şi cu cine joacă Simona Halep la Stuttgart. Presa internaţională: „Româna a tremurat”

„Simona Halep, mi-ai insultat inima”, „Eu nu susţin niciodată ţigani îndrăgostiţi”, „Simona Halep, astăzi TU m-ai pierdut. Cel mai mare fan nordic”, sunt mesajele cele mai „cuminţi” ale lui Jesper, după care acesta a devenit mai agresiv: „Când te p… pe un fan, starea ta mentală. Te retragi. Mimezi accidentarea„, „Simona Halep, TE temi de agenţia doping. Cunosc oameni acolo. Cariera ta se va termina. 4 ani minimum, maximum 6 ani. Insultă-mă„.

Citeşte şi SIMONA HALEP le răspunde celor care au criticat-o: M-au afectat, pentru că nu mi s-a părut corect

Apoi, danezul a trecut la ameninţări directe cu moartea: „Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfârşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt„. Sau „Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%„. La final, un mesaj explicit: „Simona Halep – TU eşti o c**** fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri„.