SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC. Americanii o acuză de blat pe SIMONA HALEP

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC. Americanii sunt convinşi că Simona Halep va ceda intenţionat meciul cu Ana Ivanovici, din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, pentru a o elimina pe Serena Williams din competiţie.

24 oct. 2014, 06:04
SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC. Americanii o acuză de blat pe SIMONA HALEP

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC. Jurnaliştii de la Tennis World USA laudă prestaţia Simonei Halep la Turneul Campioanelor, dar sunt convinşi că „Ana Ivanovici va câştiga în două seturi cu 6-3, 6-3„.

„SIMONA HALEP a pierdut doar cinci game-uri cu Eugenie Bouchard şi doar două cu Serena Williams, având un procentaj de 72% în punctele câştigate pe primul serviciu şi 65% în cele de pe al doilea serviciu. Totuşi, când o astfel de situaţie apare, putem paria pe o victorie cu 6-3, 6-3 a lui Ivanovici, care va face fericite ambele jucătoare.

Citeşte şi SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC LIVE VIDEO DIGI SPORT. Meciul pentru locul 1 în grupă

În sport, fair-play-ul încă există de cele mai multe ori, dar va rezistă SIMONA HALEP oportunităţii de a o elimina pe Serena Williams, marea favorită, din turneu? De parcă nu era de ajuns, decizia WTA de a programa acest meci după cele din grupa albă îi va permite SIMONA HALEP să-şi aleagă, de asemenea, adversara din semifinale. În lumina acestor evenimente, noi nu vom fi surprinşi de victoria lui Ivanovici în două seturi„, a scris Tennis World USA, citată de ziare.com.

Dacă va pierde cu 6-3, 6-3, aşa cum scriu americanii, Simona Halep va termină grupa pe primul loc.

Simona Halep este calificată deja în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce le-a învins pe Eugenie Bouchard şi Serena Williams.