SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO: Hai, Simona!

Simona Halep – Ana Ivanovic, LIVE VIDEO ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Simona Halep joacă vineri, de la ora 14.30, ultimul meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor de la Singapore, în compania sportivei Ana Ivanovici.

24 oct. 2014, 11:22
SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO: Hai, Simona!

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Simona Halep conduce clasamentul în Grupa Roșie, cu două victorii. În prima zi a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3, iar miercuri a trecut de liderul clasamentului mondial, Serena Williams, scor 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Simona o va întâlni pe Ana Ivanovic în ultima partidă, fiind aproape calificată în semifinale, chiar dacă ar pierde. Contează câte game-uri câștigă.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a declarat că secretul victoriei cu Serena Williams a fost faptul că a intrat în teren fără niciun fel de presiune.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. “A fost un meci foarte bun pentru mine. Am incercat sa dau tot ce pot. Am intrat fara nicio presiune pentru ca era cea mai buna jucatoare a lumii si trebuia doar sa imi fac treaba si sa joc jocul meu. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din anul acesta. Ma bucur de el, dar trebuie sa ma gandesc la urmatorul meci”, a precizat Simona Halep.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a mai spus că se simte presiunea, deoarece vine după o perioadă grea, în care a fost accidentată.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. „Se simte presiunea, pentru că vin după o perioadă grea. Am fost accidentată şi nu am putut să joc, dar acum am găsit soluţia să joc agresiv, să mă lupt pentru fiecare punct şi să mă mişc bine pe teren”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEOora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Românca a mai afirmat că meciul împotriva Anei Ivanovic va fi unul greu.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. “Va fi greu împotriva Anei Ivanovic. O cunosc, am jucat de câteva ori împotriva ei. Va fi o experienţă nouă, un alt meci, o altă zi”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. ”Am venit în Singapore să joc fiecare meci în parte și să văd cât de departe pot ajunge, însă este unul dintre cele mai bune turnee făcute de mine anul acesta. Mă simt bine și vreau să mă bucur de acest moment”, a completat Simona Halep.

SIMONA HALEP – ANA IVANOVIC LIVE VIDEO, ora 14.30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a învins-o pe Ana Ivanovic anul trecut la Turneul Campioanelor ”B” de la Sofia, cu 2-6, 6-1, 6-3, și anul acesta, în sferturi la Madrid, cu 6-2, 6-2. Ana Ivanovic (26 ani, 8 WTA) s-a impus anul trecut la Doha, când Simona Halep a abandonat după primul set (la scorul de 6-3).