SIMONA HALEP-ANASTASIA PAVLIUCENKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Ploaia i-a stricat debutul în sezonul american

SIMONA HALEP-ANASTASIA PAVLIUCENKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Turneul de tenis de la Montreal continuă miercuri cu meciurile turului secund, în competiţie reintrând Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea şi debutând Simona Halep.

08 aug. 2018, 12:47
SIMONA HALEP-ANASTASIA PAVLIUCENKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Ploaia i-a stricat debutul în sezonul american

UPDATE. Ploaia a dat peste cap programul de miercuri, organizatorii fiind nevoiţi să amâne pentrru a doua zi mai multe partide.

Meciul Simona Halep, locul I WTA – Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA, a fost întrerupt, miercuri (joi, în România), la scorul de 3-4, din cauza ploii. Simona Halep urma la serviciu.

Întâlnirea se va relua joi, nu înainte de ora 19.30.


SIMONA HALEP-ANASTASIA PAVLIUCENKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT ora 19.30

Click aici pentru a vedea Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova

Vedetele de la Rogers Cup, în frunte cu Simona Halep, intră astăzi în acţiune. Meciul numărului 1 mondial va fi precedat pe arena centrală de meciurile Angelique Kerber-Alize Cornet, Daria Kasatkina-Maria Şarapova şi un meci de dublu, dar nu va începe mai devreme de ora locală 18.30, adică ora 01.30, ora României, în noaptea de miercuri spre joi.

Mihaela Buzărnescu e prima jucătoare din România care va juca în turul secund, în jurul orei 19.30, cu Elina Svitolina. Această partidă este a doua de pe terenul 1, după Carla Suarez Navarro-Lesia Ţurenko. Ultimul meci de pe acest teren, dar nu mai devreme de ora 01.30, ora României, este cel dintre Sorana Cârstea şi Venus Williams.

SIMONA HALEP-ANASTASIA PAVLIUCENKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Simona Halep şi Anastasia Pavliucenkova s-au mai întâlnit de şapte ori până acum, de fiecare dată victoria revenindu-i româncei. Primul lor meci a avut loc acum şase ani, la Dubai, unde Halep a mers mai departe după 6-4, 6-2, apoi au urmat victorii la Tokyo, Moscova şi Sofia în 2013, sportiva noastră pierzând un singur set. În 2015 a urmat o victorie cu 7-6 6-2 la Cincinnati şi un 6-2, 6-1 la Wuhan, iar în cea mai recentă întâlnire, anul trecut la Roma, Halep s-a impus cu 6-1 4-6 6-0.