SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC în optimi la Cincinnati. LIVE VIDEO (ora 3:30) la DOLCE SPORT

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC. Simona Halep şi Andrea Petkovic se întâlnesc, în noaptea de joi spre vineri, în turul III al turneului de la Cincinanati. Meciul SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC din optimile de finală ale competiţiei începe la ora 3:30 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

20 aug. 2015, 05:46
SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC în optimi la Cincinnati. LIVE VIDEO (ora 3:30) la DOLCE SPORT

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC. Organizatorii turneului de la Cincinnati au anuntat ora de start a meciului SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC, din optimile de finala.Potrivit unui comunicat oficial, intalnirea dintre Simona Halep si Andrea Petkovic se va disputa vineri dimineata, dupa ora 3:30 (ora Romaniei).

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC. Meciul SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC, care va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT, se va disputa imediat dupa terminarea confruntarii dintre Caroline Garcia si Elina Svitolina, care va incepe la ora 2:00.

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC. Simona Halep si Andrea Petkovic s-au intalnit de cinci ori pana acum, iar scorul este 4-1 in favoarea romancei. Ultima infrangere pentru Simona Halep cu Andrea Petkovic dateaza din 2009, de la Bucuresti.

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC, meci din optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, se joaca, vineri, de la ora 3:30, şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.