SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER 6-0, 3-6, 6-2 LIVE VIDEO ONLINE Montreal. LIVE STREAMING DOLCE SPORT

Simona Halep a izbutit calificarea în finala turneului de la Montreal după ce a învins-o în penultimul act pe nemțoaica Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2. După acest meci, jucătoarea din România și-a asigurat urcarea pe locul 3 în clasamentul WTA.

30 iul. 2016, 15:25

UPDATE. Halep (24 ani) va juca pentru al doilea an consecutiv finala openului canadian (disputat alternativ, la Montreal și Toronto), anul trecut abandonând în fața elvețiencei Belinda Bencic în setul al treilea.

Halep, care va urca pe locul al treilea în clasamentul WTA după acest succes, a obținut victoria după o oră și 38 de minute, la capătul unui meci cu răsturnări spectaculoase de scor.

Românca a făcut un prim set de senzație, câștigat cu 6-0 în fața campioanei de la Australian Open în doar 26 de minute. Kerber a făcut multe erori neforțate în acest prim set, 20 (față de doar două ale Simonei), însă jocul a fost mult mai strâns decât o arată scorul.

În setul secund, Kerber a ridicat nivelul, a condus cu 1-0 și 2-1, dar Halep a reușit un break, preluând conducerea cu 3-2, însă apoi nu i-a mai ieșit jocul și Kerber a preluat controlul, reușind să își adjudece setul cu 6-3. Simona a avut șansa de a restabili echilibrul, dar a irosit două mingi de break la 3-3.

Kerber a început foarte bine și setul decisiv și părea că se îndreaptă spre victorie la 2-0, după șase ghemuri consecutive. Halep s-a mobilizat exemplar, a luptat pentru fiecare minge și a reușit să întoarcă jocul în favoarea sa. Românca a adunat, unul după altul, șase ghemuri consecutive, câștigând cu 6-2.

Halep a avut în acest meci mai multe mingi direct câștigătoare (27-25), iar raportul erorilor neforțate a fost de 24 pentru româncă și 52 pentru Kerber. Germanca a comis și 7 duble greșeli.

Halep are acum 4-2 la meciurile directe cu Kerber, care s-a impus în precedentul duel, la Wimbledon, în sferturi, cu 7-5, 7-6 (2). Simona a câștigat primele trei confruntări, în 2009 în primul tur la Saint-Raphael (ITF), cu 5-7, 6-2, 7-5, în 2014, în finala de la Doha, cu 6-2, 6-3, și în 2015, chiar la Toronto, în optimi, cu 6-3, 5-7, 6-4. Ambele victorii ale germancei au venit anul acesta, în Fed Cup (Cluj-Napoca), în două seturi, cu 6-2, 6-2, și la Wimbledon.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 241.840 dolari și 585 puncte WTA, iar în finală o va întâlni pe învingătoarea dintre Kristina Kucova (Slovacia), venită din calificări, și Madison Keys (SUA), numărul zece mondial.

Halep va juca sâmbătă și în finala de dublu, alături de Monica Niculescu, împotriva slovenelor Andreja Klepac/Katarina Srebotnik.

UPDATE: Simona Halep a izbutit calificarea în finala turneului de la Montreal după ce a învins-o în penultimul act pe nemțoaica Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2. După acest meci, jucătoarea din România și-a asigurat urcarea pe locul 3 în clasamentul WTA.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Jucătoarea din Constanța are posibilitatea să mai urce un loc în clasamentul WTA dacă o va învinge în semifinalele turneului de la Montreal pe Angelique Kerber, din Germania, locul 2 mondial. 

În cazul în care va ajunge în finala turneului canadian, Halep o va depăși în clasamentul WTA pe jucătoarea din Spania Garbine Muguruza.

Simona Halep conduce la întâlnirile directe cu germanca Angelique Kerber, Constănțeanca a învins-o în trei meciuri, în timp ce Kerber s-a impus în două întâlniri. 

 

Ultima confruntare dintre cele două a avut la Wimbledon, în sferturi, când s-a impus Kerber cu scorul de 7-5 7-6 (2). De altfel, tot Kerber a câștigat și cealaltă întâlnire dintre cele două în acest an, la întâlnirea de FED Cup dintre Germania și România. Atunci scorul a fost 6-2, 6-2. 

Meciul dintre Simona Halep și Angelique Kerber va fi în direct pe Dolce Sport 2 de la ora 20:00.

Pe Dolce Sport 2 va urma o altă întâlnire în care va fi protagonistă Halep. La dublu, împreună cu Monica Niculescu, Halep va înfrunta cuplul Andeja Klepac /Katarina Strebitnik, întâlnire contând pentru semifinalele competiției. 

Dolce Sport 2 va transmite apoi cealaltă semifinală de pe tabloul de simplu: Kristina Kukova – Madison Keys în jurul ore 1:00. 

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT, cum a fost meciul cu Kuzneţova

„Uită de scor, nu contează dacă ai 3-0 sau eşti condusă cu 3-0. Oricum scorul se resetează”, i-a spus Cahill Simonei Halep, la care aceasta a replicat. „Dar joc fără nicio idee în acest meci”.  „Foloseşte briza în avantajul tău. Resetează scorul, acest game, acest punct. Începe fiecare schimb cu reverul. Haide! 

Lasă serviciul, el al meu. Eu ți l-am schimbat, așa că dacă te-am dezamăgit, e vina mea. Trebuie să ai întotdeauna o privire de ansamblu. Cum joci acum privind în ansamblu? Mergi și lovește mingea! Apără-te când trebuie să te aperi. Mingea e acolo ca să o lovești! Gândim pe termen lung. Nu ne gândim doar la acest meci, ci la un stil de tenis cu care vom merge de acum înainte”, i-a spus Cahill Simonei Halep. 

Apoi, la sfârșitul setului secund, când Halep avea meciul în mână, Cahill a revenit. „Ai servit bine. Lasă serviciul, eu l-am schimbat. Dacă te trădează, e din cauza mea. Ai încredere și atac-o, apoi repliază-te. Ţi-ai apărat mult mai bine al doilea serviciu acum în setul secund faţă de primul act, e ok. Loveşte mingea, joacă puternic. Apără-te atunci când trebuie… Ne gândim pe termen lung, nu ne concentrăm pe acest meci, încercăm să jucăm un anumit stil de tenis”, i-a transmis antrenorul. 

Simona Halep a câștigat cu scorul de 3-6, 6-1, 6-1 meciul din sferturile de finală de la Montreal împotriva jucătoarei din Rusia Svetlana Kuznetsova. Halep a fost condusă în primul set și cu 4-0.

imona Halep – Angelique KerberSimona Halep se află într-o formă excelentă. Campioana noastră este la un meci distanţă de calificarea în finala de la Montreal, însă a setat deja un reper important: în ultimele 24 de confruntări la simplu, a pierdut de doar 3 ori. Cu acelaşi palmares se mai poate lăuda o singură sportivă din circuit, numărul unu mondial, Serena Williams.

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber. După un start de an destul de ezitant (la un moment dat, la începutul lui februarie avea cinci din ultimele şase partide pierdute), Halep şi-a revenit, Cahill reuşind să o scoată din starea de anxietate care îi cuprinsese jocul. “Vreau să mă simt bine pe teren, să mă bucur de tenis”, a devenit un adevărat laitmotiv pentru constănţeancă, ea găsindu-şi în sfârşit liniştea în joc şi încrederea în propriile forţe.

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber. Automat, rezultatele au început să vină, turneele de la Madrid, Roland Garros, Wimbledon şi Bucureşti recomandând-o pe Simona drept una dintre cele mai în formă sportive din lume. Acum, la Montreal, Halep a trecut peste ţintarul destul de dificil (Gavrilova, Karolina Pliskova şi Kuznetsova) şi e la doar un pas de o nouă finală, pentru aceasta având nevoie de o revanşă în faţa lui Kerber, astăzi, de la ora 20:00.

 

  
ATENTIE: INCERCATI TOATE SURSELE ! Sursele functioneza cu 30 de minute inainte de meci !

Pentru mai multe meciuri live intrati pe www.TV-Sport-HD.com