Simona Halep, eliminată în „sferturi” la Eastboure: 4-6, 3-6 cu Angelique Kerber

Simona Halep a pierdut, joi, meciul cu Angelique Kerber, din sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne. Nemţoaica s-a impus în două seturi, 6-4, 6-3.

27 iun. 2019, 13:00
Simona Halep, eliminată în „sferturi” la Eastboure: 4-6, 3-6 cu Angelique Kerber

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) n-a avut, joi, prea multe șanse în fața lui Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA). Deși primul game al partidei fusese câștigat cu multă siguranță de Simona Halep, următoarele minute au fost de coșmar. Angelique Kerber a fost imbatabilă la serviciu, a lovit necruțător cu forehand-ul și s-a distanțat la 4-1 cu o lejeritate debordantă. Scoasă puțin din „amorțeală” de un on court-coaching-ul antrenorului Daniel Dobre, Simona Halep și-a ridicat treptat nivelul jocului, a recuperat unul dintre cele două break-uri, dar Angelique Kerber a rămas stabilă în jocul său și s-a impus cu 6-4.

Simona Halep a încercat să întoarcă meciul în setul secund, doar că n-a putut trece peste game-ul inaugural în care Angelique Kerber a făcut break. Nemțoaica a fost de neatins pe propriul serviciu, a profitat și de faptul că forehand-ul i-a funcționat la parametri maximi și s-a impus într-o oră și 11 minute, scor 6-4, 6-3.