Simona Halep a abandonat în meciul de la Roma cu Angelique Kerber la scorul 6-1, 3-3. A ieşit de pe teren într-un picior!

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul de miercuri cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3.

12 mai 2021, 20:13
Simona Halep a abandonat în meciul de la Roma cu Angelique Kerber la scorul 6-1, 3-3. A ieşit de pe teren într-un picior!

Simona Halep – Angelique Kerber, LIVE VIDEO. În setul doi, la scorul de 3-3, Simona Halep s-a oprit în timpul game-ului șapte din cauza unor probleme la gamba stânga. Jucătoare noastră a acuzat dureri foarte mari la mușchi și a cerut intervenția fizioterapeutului. SET SIMONA HALEP: După 27 de minute, Simona Halep câștigă primul set! Românca a jucat mai bine în partea a doua a setului, după un început greoi, în care Angelique Kerber i-a pus probleme la serviciu. După câteva minute în care a fost consultată de fizioterapeut, Halep a decis să abandoneze. Simona a ieșit pe picioarele ei din arenă, însă avea probleme mari în a călca pe piciorul stâng. Halep a avut nevoie de cei din jurul ei pentru a merge și urmează să facă mai multe investigații.

Simona Halep s-a accidentat din senin, fără să fi acuzat dureri înainte. Când a vrut să lovească o minge trimisă de Kerber, Halep a simțit o durere la gamba stângă și a cerut intervenția fizioterapeutului, care nu i-a putut pune pe loc un diagnostic. „Nu știu ce s-a întâmplat. N-am făcut nimic”, a fost reacția Simonei Halep.

Simona Halep – Angelique Kerber, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Roma

Confruntarea din turul secund al competiției WTA 1000 de la Roma va consemna a 14-a întâlnire directă dintre Simona Halep și Angelique Kerber, inclusiv în jocurile din Fed Cup, românca având avantaj minim, 7-6. Cel mai recent duel direct a avut loc în 2019, la Eastbourne, în sferturi, unde jucătoarea din Germania s-a impus în două seturi, 6-4, 6-3. Învingătoarea duelului Simona Halep – Angelique Kerber va juca împotriva sportivei care se va impune în confruntarea dintre Jelena Ostapenko (49 WTA) și Ajla Tomljanovic (80 WTA). „E o tragere la sorți destul de grea, iar mereu când am jucat contra ei am avut meciuri complicate. Aștept o confruntare dură, așa că vreau să dau tot ce am mai bun. Fiecare dintre noi are șanse la victorie, nu există o favorită”, a spus Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc, decizie radicală! Unde vor locui cei doi începând din această vară

Simona Halep a ajuns până în semifinale la Stuttgart, unde a fost învinsă de Arina Sabalenka, și până în „optimi” la Madrid, unde a pierdut la Elise Mertens. „Cred că jocul meu a arătat OK în Spania, nu am prea multe regrete privind acea înfrângere. Mai am de lucrat la atitudinea mea, trebuie să fiu mai calmă, să nu mai grăbesc jocul și să nu mai ratez în momentele importante, însă aceste lucruri cred că vin o dată cu mai multe meciuri jucate și sper să adun destule înainte de Roland Garros. Acest turneu va fi extrem de important pentru a mai lua din presiunea pe care o simt. Sunt vremuri bune acum, putem juca, în curând vom reveni la normal. Am nevoie să mă bucur și să mă relaxez”, a spus Simona Halep.