Simona Halep, ANUNŢ DUREROS după RETRAGERE. Ce se întâmplă cu fostul lider WTA

Simoan Halep şi-a motivat retragerea de la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou prin faptul că a simţit dureri la glezna stângă.

05 sept. 2019, 14:49
Simona Halep, ANUNŢ DUREROS după RETRAGERE. Ce se întâmplă cu fostul lider WTA

Simona Halep, 4 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou, care se află la prima ediţie şi la care ar fi fost a doua favorită, după jucătoarea cehă Karolina Pliskova.

„Sunt dezamăgită să mă retrag de la Zhengzhou Open, deoarece abia aşteptam să joc într-un nou oraş pentru prima dată. Din nefericire, am avut dureri la glezna stângă şi echipa mea medicală mi-a spus că ar fi cel mai bine să nu joc săptămâna viitoare. Doresc turneului mult succes în primul an şi sper să vin anul viitor”, a declarat Simona Halep, într-un comunicat, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep, decizie radicală după ce a fost eliminată în proba de simplu de la US Open

Simona Halep a decis să-şi prelungească pauza după ce a fost eliminată în al doilea tur al US Open, de americanca Taylor Townsend.

În aceste condiţii, cel mai probabil, anul acesta, Simona Halep va mai evolua la turneele de la Wuhan (Premier 5, 22 – 28 septembrie) şi Beijing (Premier Mandatory, 28 septembrie – 6 octombrie) precum şi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 9 noiembrie).


loading...