Simona Halep, anunţ remarcabil înainte de debutul la Madrid Open

Simona Halep va debuta, duminică, la Madrid Open, împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, şi a făcut un anunţ important înainte de primul meci la turneul deţinut de Ion Ţiriac.

05 mai 2018, 13:15
Simona Halep, anunţ remarcabil înainte de debutul la Madrid Open

Simona Halep a declarat ca se astepta la o intalnire dificila, deoarece Ekaterina Makarova „este stangace”.

„E o adversara dificila pentru ca este si stangace. Pentru primul tur este un tablou greu, dar am jucat cu ea acum cateva saptamani, la Doha, si stiu ce trebuie sa fac. Fiecare meci e insa diferit, asa ca o sa ma pregatesc, ma antrenez bine si sper sa fiu bine la meci”, a declarat liderul clasamentului WTA, potrivit Digi Sport.

Simona Halep, apariţie războinică la Madrid. Mesajul dur transmis adversarelor FOTO

Simona Halep şi Ekaterina makarova s-au mai intalnit de sase ori pana in prezent, scorul fiindu-i favorabil romancei, 4-2. Ultima intalnire a avut loc chiar anul acesta, la Doha, cand ocupanta locului 1 WTA s-a impus cu un categoric 6-3, 6-0.

Meciul Sinmona Halep – Ekaterina Makarova se va disputa duminica, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori. Turneul de la Madrid, programat in perioada 4-13 mai, e dotat cu premii in valoare totala de 6,7 milioane de euro. Simona Halep a castigat ultimele doua editii ale turneului patronat de Ion Tiriac.