SIMONA HALEP, apărată de Florin Segărceanu: Mi-era milă de ea!

România s-a calificat în Grupa Mondială a Fed Cup, după o victorie senzaţională obţinută de fetele noastre în Canada. Din echipa României a lipsit Simona Halep, criticată intens pentru decizia de a alege să joace în turneul de la Stuttgart. Florin Segărceanu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, îi ia apărarea numărului 3 mondial.

22 apr. 2015, 08:48
SIMONA HALEP, apărată de Florin Segărceanu: Mi-era milă de ea!

Florin Segărceanu a trecut în revistă potenţialele adversare ale echipei de Fed Cup a României în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale. Rusia este singura echipă de care se teme fostul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, având în vedere că în componenţa sa sunt jucătoare precum Maria Şarapova sau Ekaterina Makarova.

Citeşte şi SIMONA HALEP a comentat gestul lui Bouchard şi ironia lui Dulgheru: Ţine de educaţia fiecăruia

Cred că toată lumea ar fi tentată să spună să nu fie Rusia. Da, ar fi bine să nu jucăm contra rusoaicelor, deşi nu ştiu dacă am fi victime sigure, pentru că am mare încredere în fetele noastre. În rest, cred că nu contează cu cine picăm. Toate echipele sunt foarte bune, nu întâmplător au ajuns aici. Eu cred că, de data asta, vom conta şi pe Simona Halep. Sunt sigur că nici ei nu i-a fost uşor că nu a putut să joace pentru România şi cred că este mai bucuroasă decât sunt fetele care au obţinut această mare performanţă. Sunt sigur că a fost cu sufletul alături de ele„, a spus Segărceanu, pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO DIGI SPORT 3. Meciul zilei la Stuttgart

Totodată, el apreciază că un eventual eşec la Montreal ar fi abătut un potop de critici asupra Simonei Halep, care ar fi fost scoasă ţap ispăşitor. „Fetele au reuşit o performanţă extraordinară şi ţin să le felicit din toată inima. Au arătat că se pot duela cu oricine din elita tenisului mondial. Dar mai este şi Simona Halep, care chiar este în top. Ar fi fost bine dacă era şi ea prezentă. Bine că ne-am calificat, că îmi era milă de Halep dacă ieşea rău! Toată lumea i-ar fi sărit în cap, deşi ea avea nişte contracte de onorat acolo, la Stuttgart„, a mai spus Florin Segăceanu.