Simona Halep, apariţie uluitoare la botezul nepotului, Stere. A purtat o rochie de 2.000 de euro FOTO

Simona Halep a participat la botezul nepoțelului său, Stere, chiar înainte de a pleca la ultimele turnee ale sezonului, cel de la Roma, care va avea loc săptămâna viitoare, și cel de la Roland Garros, programat în perioada 27 septembrie - 11 octombrie.

09 sept. 2020, 11:42

Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat membri ai familiei și prieteni apropiați. În local a fost organizat și un candy-bar, deasupra căruia numele celui mic a fost scris cu litere albastre, și care a fost plin de fel de fel de bunătăți.

La aromâni este o tradiţie ca primul născut băiat să poarte numele bunicului patern. Tot așa, și prima născută poartă numele bunicii din partea tatălui, de aceea pe fetița lui Nicolae o cheamă Tania, ca pe mama lui și a campioanei de la Wimbledon.

Simona Halep şi-a cumpărat cea mai scumpă maşină electrică din lume. Vezi ce poate face contra unei Tesla! VIDEO

Simona Halep, care a venit alături de Toni Iuruc, a atras toate privirile la ceremonia de creștinare. Vedeta a fost îmbrăcată într-o rochie Valentino cu un mesaj în limba engleză: „Your Wings Make Me Feel Free” („Aripile tale mă fac să mă simt liberă”). Produsă în ediție limitată, aceasta a costat în jur de 2.000 de euro și, conform site-ului oficial, nu mai există deloc la vânzare, stocul fiind terminat deja.