Simona Halep are şanse uriaşe să redevină numărul 1 mondial luna aceasta. Mutarea de ultim moment cu care o surprinde pe Wozniacki

Oficialii turneului de la Dubai au anunțat pe site-ul oficial și pe canalul de Twitter că Simona Halep va participa la competiția care se va desfășura în perioada 19 - 24 februarie 2018.

07 feb. 2018, 09:54
Simona Halep are şanse uriaşe să redevină numărul 1 mondial luna aceasta. Mutarea de ultim moment cu care o surprinde pe Wozniacki

Simona Halep nu s-a înscris iniţial la turneul de la Dubai, optând pentru luna februarie pentru turneele de la Santk Petersburg şi Doha. Accidentările suferite la Australian Open au determinat-o însă pe Simona Halep să renunţe la turneul din Rusia, însă o deczie de ultim moment o reprezintă cererea de ultim moment de a fi înscrisă pe tabloul principal la Dubai.

Simona Halep, finalista de la Australian Open și campioana din 2015 de la Dubai, este gata să încânte pe toată lumea cu extraordinarele sale abilități de luptă, îndreptându-se către DDFT Tennis Championships„, a scris contul oficial de Twitter al turneului Dubai Duty Free Championships.

În afara actualului număr 2 WTA, la Dubai vor mai participa Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Elina Svitolina (deținătoarea trofeului), Angelique Kerber și Karolina Pliskova.

În schimb, Caroline Wozniacki nu va participa la turneul de la Dubai, unde anul trecut a jucat finala. În schimb daneza a câştigat anul trecut trofeul la Doha, turneu care anul acesta se va disputa în perioada 12-18 februarie. Simona Halep nu a participat anul trecut nici la Doha şi nici la Dubai, astfel că şansele de a o depăşi pe Wozniacki sunt foarte mari, diferenţa între locul 1 şi locul 2 mondial fiind acum de 349 de puncte. De subliniat că numai la Doha Wozniacki are de apărat 585 puncte.