Simona Halep, ATAC DEVASTATOR la adresa Mariei Sharapova

Simona Halep nu este de acord cu faptul că organizatorii turneului de la Stuttgart i-au oferit Mariei Sharapova un wild card pentru ediţia din acest an. Rusoaica revine, miercuri, după cele 15 luni de suspendare pentru dopaj.

26 apr. 2017, 05:13
Simona Halep, ATAC DEVASTATOR la adresa Mariei Sharapova

Simona Halep a declarat ca nu este de acord cu acordarea de invitatii pentru sportivii prinsi dopati.

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul doi, de la Stuttgart. Meciul se va juca miercuri

„Pentru copii, pentru tinerii jucatori, nu este in regula sa oferi un wild card unui jucator suspendat pentru dopaj. Nu este vorba despre Maria Sharapova aici, ci despre toti sportivii prinsi dopati. Nu pot sa sustin decizia directorului turneului, insa nici nu pot sa judec eu asta”, a spus Simona Halep.

Maria Sharapova a fost suspendata 15 luni dupa ce a fost prinsa dopata cu meldonium la editia din 2016 a Australian Open. Fara clasament WTA dupa suspendare, rusoaica a primit o mana de ajutor din partea directorilor turneelor de la Stuttgart, Madrid si Roma, care i-au oferit invitatii. Astfel, in loc sa se chinuie sa castige puncte la turneele foarte mici pentru a putea urca in ierarhia feminina, Maria Sharapova va intra direct pe tabloul principal a trei turnee de prima mana, unul de categorie Premier, unul de categorie Premier 5 si unul de categorie Premier Mandatory.