SIMONA HALEP, atacată dur de o fostă câştigătoare de Wimbledon: Nu are ce îi trebuie

Marion Bartoli, câştigătoarea de acum doi ani a turneului de la Wimbledon, a comentat surprizele înregistrate la actuala ediţie, ea comentând în termeni foarte duri prestaţia Simonei Halep în circuitul profesionist.

06 iul. 2015, 16:00
SIMONA HALEP, atacată dur de o fostă câştigătoare de Wimbledon: Nu are ce îi trebuie

Simona Halep este jucătoarea care a pus capăt carierei profesioniste a lui Marion Bartoli, victoria româncei în turneul de la Cincinnati, 3-6, 6-4, 6-1, în vara lui 2013, fiind ultimul meci al franţuzoaicei în circuitul profesionist. La aproape doi ani de la acea dispută, franţuzoaica a criticat-o foarte dur pe Halep, spunând într-un interviu pentru L”Equipe că românca a avut o ascensiune artificială în clasamentul WTA.

Citeşte şi WIMBLEDON 2015. Simona Halep, în Topul Ruşinii. Premieră negativă la Londra, după 14 ani

Este una dintre jucătoarele care au urcat foarte repede în clasament fără a avea atuuri importante. Există lacune, iar acestea sunt amplificate când apare presiunea. Nu înţelegeam de ce câştigă atât de multe meciuri. Nu are ce îi trebuie. Când nu ai mare lucru şi eşti tot timpul implicată în meciuri complicate, devine uzant„, a declarat Marion Bartoli despre Simona Halep, în L’Equipe.

Citeşte şi Simona Halep s-a întors în România: „O să îmi revin, nu e o dramă”

Simona Halep a fost eliminată anul acesta în primul tur la Wimbledon, de Jana Cepelova, după ce anul trecut a atins faza semifinalelor.