Simona Halep – Barbora Krejcikova: 3-6, 7-5, 6-2. Simona merge mai departe la Praga

Simona Halep a trecut greu de  Barbora Krejcikova şi va juca în "sferturi" cu Magdalena French, care a trecut de Arantxa Rus. 

13 aug. 2020, 16:18
Simona Halep – Barbora Krejcikova: 3-6, 7-5, 6-2. Simona merge mai departe la Praga

UPDATE: Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a trecut de cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-2. Halep va juca vineri în sferturi cu poloneza Magdalena French (22 de ani, 174 WTA), care a trecut de Arantxa Rus.

Premiul pentru sferturile de finală este de 5.000 de dolari şi 60 de puncte. Pentru Halep este primul turneu de după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Anterior, Halep a evoluat ultima dată la 22 februarie, când a învins-o în finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

“Da, Barbora a jucat foarte bine şi mi-a fost foarte greu să găsesc ritmul, dar am rămas concentrată la fiecare minge şi am încercat să intru în ritm, să nu mai greşesc şi până la urmă mi-am găsit ritmul şi am putut juca mai bine. Serviciul meu nu este foarte bun în acest moment, dar muncesc la asta şi sper că va deveni din ce în ce mai bun”, a spus Halep.

Ea a precizat că a avut probleme deoarece simţea muşchii foarte contractaţi la umăr, astfel că intervenţia din time-out-ul medical a ajutat-o să i se relaxeze muşchii. “Apoi am putut servi puţin mai puternic. Mă bucur că a funcţionat”.

Halep s-a declarat pregătită pentru următoarea confruntare, cu Magdalena Frech: “Luptă mult, va fi un meci interesant. Nu am mai fost adversare. Va fi ceva nou, dar sunt pregătită”.

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită principală, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Praga, cu premii de 275.000 de dolari. Românca a revenit după ce a pierdut primul set al meciului cu sportiva cehă Barbora Krejcikova, numărul 118 mondial. Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, în două ore şi şase minute.

Simona Halep – Barbora Krejcikova LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA) joacă joi, după ora 16:00, în turul secund de la WTA Praga. Românca, favorita numărul 1 a turneului, are un traseu mai ușor spre titlu.

Simona Halep şi Barbora Krejcikova au jucat o singură partidă directă, în 2016, tot pe zgură, la Bucureşti, când Simona a piedut primul set, 3-6, apoi le-a câştigat pe următoarele două, 6-1, 6-1.

Cehoaica de 24 de ani, pare mai bună în proba de dublu, acolo unde se află pe locul 8, spre deosebire de simplu, unde e pe 118. De altfel, singurul său titlu a fost obţinut în proba de dublu.

LIVE SCORE: 

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2, galop de sănătate în setul decisiv pentru Simona

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 2-2, Simona revine spectaculos

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 0-2, Halep îşi pierde serviciul

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, Simona egalează cu un break situaţia la seturi,urmeza decisivul.

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 5-5,  după ce simona a condus detaşat

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 5-4, după ce Simona a avut 3 mingi de set

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 5-2. Simona face break in setul al doilea

Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, momnte grele pentru Simona la Praga

Simona Halep – Barbora Krejcikova 2-4, cădere inexplicabilp a Simonei, care şi-a pierdut iar serviciul

Simona Halep – Barbora Krejcikova 2-3, două game-uri la rând pierdute de româncă

Live Video Simona Halep – Barbora Krejcikova, aproximativ 16:00, Digi Sport 2

În carieră a câştigat aproape 2,7 milioane de dolari. În acest an a câştigat 5 meciuri şi a pierdut de trei ori la simplu.

În turul 1, Simona Halep a învins-o după două ore şi jumătate pe Polona Hercog, după un meci cu multe răsturnări de situaţie, 6-1, 1-6, 7-6 (3).

În sport nu este vreme prea multă să te gândeşti la ce s-a întâmplat cu o zi în urmă. Urmează un nou meci în care poţi repara dacă a fost ceva ce nu a mers bine.

Pentru Simona este prilejul perfect să facă uitat meciul de dublu, pierdut alături de prietena sa Barbora Strycova, 3-6, 6-3, 8-10, cu Kudermetova – Pavlyucenkova.

Dacă va învinge în partida din optimi a turneului de 202.000 dolari de la Praga, Simona Halep o va întâlni în „sferturi” pe câştigătoarea jocului French-Rus

Simona Halep și Elise Mertens (23 de ani) au rămas singurele favorite de pe tabloul de simplu de la Praga, astfel că are o mare şansă să ajungă în finală.

Mertens e calificată în sferturile de finală, unde o va întâlni pe câştigătoarea celeilalte partide care se joacă azi înaintea meciului Simonei, Bouchard-Zidansek.

 Simona Halep a scăpat de toți capii de serie de pe jumătatea ei de tablou. Cea mai bine clasată posibilă adversară este Laura Siegemund (65 WTA). În semifinale, am putea avea un duel 100% românesc, între Irina Begu (82 WTA) și Simona Halep.