SIMONA HALEP-BARBORA 6-2, 6-4. Victorie lejeră la Indian Wells

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO INDIAN WELLS. Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea cehă Barbora Strycova în turul doi al Indian Wells, în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 00.00 (ora României). Partida se va disputa pe Terenul doi, după două meciuri de pe tabloul masculin.

08 mart. 2019, 09:07
SIMONA HALEP-BARBORA 6-2, 6-4. Victorie lejeră la Indian Wells

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO INDIAN WELLS. Simona Halep a întâlnit-o de cinci ori până acum pe Strycova şi s-a impus de patru ori, fără să piardă vreun set. Singura victorie a jucătoarei din Cehia datează din 2010.

În acest moment, corpul meu este ok, nu am nicio durere, mă simt foarte bine. Trebuie doar să cred şi să lupt în fiecare meci pentru a învinge. Aici găsesc condiţii excelente. Mă simt foarte relaxată tot timpul aici, din acest motiv iubesc acest turneu, mai ales că l-am şi câştigat„, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Meciul Simona Halep – Barbora Strycova, din turul doi de la Indian Wells, se va disputa în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 00.00.

Tot vineri seară, în turul doi al Indian Wells, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Daria Gavrilova, tot în jurul orei 00:00.