Simona Halep face BANI şi când nu câştigă. Tunul FINANCIAR pe care-l dă prin simpla prezenţă la INDIAN WELLS

Simona Halep câştigă bani nu doar din premii sau contracte de publicitate, ci şi din simpla prezenţă la marile turnee.

23 feb. 2018, 15:45
Simona Halep face BANI şi când nu câştigă. Tunul FINANCIAR pe care-l dă prin simpla prezenţă la INDIAN WELLS

Simona Halepva participa la turneul de la Indian Wells (7-18 martie), cu toate că accidentarea de la picior este destul de complicată. Românca ar rata un bonus de 450.000 de dolari dacă va spune pas turneului de categorie Premier Mandatory.

CULISELE negocierilor dintre Simona Halep şi NIKE. Cum s-a implicat Ion Ţiriac şi ce SUMĂ URIAŞĂ primeşte nr. 2 WTA

WTA acordă bonusuri consistente jucătoarelor din Top 10 care evoluează la toate cele patru turnee de categorie Premier Mandatory, cea mai privilegiată fiind, evident, ocupanta locului 1 (pe care Simona Halep va urca luni). Astfel, Simona Halep va încasa 450.000 de dolari doar dacă se prezintă la turneele de la Indian Wells, Miami, Madrid şi Beijing, indiferent de câte meciuri va juca. În cazul în care nu încheie anul pe prima poziţie, dar se clasează pe podium, va intra oricum în posesia unui cec important, în valoare de 300.000 de dolari.

SIMONA HALEP, dezvăluiri despre viaţa AMOROASĂ. Ce spune despre MAREA IUBIRE

Premiul poate creşte cu încă 450.000 de dolari dacă Simona Halep bifează patru turnee de categorie Premier 5 sau cu 550.000 de dolari dacă joacă la cinci turnee Premier 5 (300.000 de dolari / 400.000 de dolari dacă se clasează pe locurile 2-3 la finalul sezonului). Astfel,  Simona Halep ar putea primi în total un milion de dolari, doar prezentându-se la cele patru turnee Premier Mandatory şi la cele cinci turnee Premier 5, scrie ProSport.

Cum arată VILA de 600.000 de euro a Simonei Halep FOTO

Astfel, se explică faptul că Simona Halep a mers la Doha, turneu Premier 5, deşi nu se refăcuse complet, dar s-a retras de la Dubai, turneu pentru care nu se acordă niciun fel de bonus.