SIMONA HALEP CARLA SUAREZ NAVARRO 6-2, 3-6, 5-7 în semifinale la Roma

SIMONA HALEP CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Prima semifinală a turneului WTA de la Roma este una româno-iberică şi le opune pe Simona Halep şi Carla Suarez Navarro. Meciul va începe la ora 13.00.

16 mai 2015, 06:25
SIMONA HALEP CARLA SUAREZ NAVARRO 6-2, 3-6, 5-7 în semifinale la Roma

SIMONA HALEP CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO DOLCE SPORT

SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO 1-1 la SETURI !

Simona Halep a ratat minge de break la 3-5 şi a pierdut setul doi!

Carla Suarez Navarro a condus cu 2-0 în primul set, dar Simona Halep a revenit şi a câştigat şase game-uri la rând!

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro se întâlnesc pentru a 10-a oară în circuitul WTA, scorul întâlnirilor directe fiind 5-4 pentru compatrioata noastră. Ultima confruntare a avut loc la Indian Wells, în sferturile de finală, când Carla Suarez a câştigat primul set cu 7-5, dar apoi Simona a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două, 6-1, 6-1. Totuşi, iberica a învins-o pe Halep în toate cele trei meciuri jucate pe zgură: de două ori la Barcelona, în 2010 şi 2012, şi o dată chiar la Roland Garros, în 2013, în primul tur, scor 3-6, 6-2, 6-2.

SIMONA HALEP CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Prin calificarea în semifinalele turneului de la Roma, Simona Halep şi Carla Suarez Navarro şi-au asigurat câte un cec de 99.870 euro şi câte 350 de puncte WTA. Aceste puncte, coroborate cu eliminarea Petrei Kvitova în faza sferturilor de finală, îi asigură Simonei prezenţa pe podiumul ierahiei mondiale şi săptămâna viitoare. În cazul unei finale Kvitova-Şarapova, câştigată de jucătoarea cehă, Halep ar fi coborât de luni pe locul 4 în clasamentul WTA.

SIMONA HALEP CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul se va juca de la ora 13.00.