SIMONA HALEP – CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING. S-a aflat ora meciului de la Indian Wells 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING la Indian Wells 2018. Simona Halep, locul I WTA, va evolua, luni, după ora 00.00, cu jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

11 mart. 2018, 06:52
SIMONA HALEP – CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING. S-a aflat ora meciului de la Indian Wells 2018

SIMONA HALEP – CAROLINE DOLEHIDE LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING. Această partidă este a treia pe arena principală. Înainte, începând de duminică, de la ora 21.00, se vor desfăşura meciul feminin Petra Kvitova (Cehia) – Amanda Anisimova (SUA) şi partida masculină Taro Daniel (Japonia) – Novak Djokovici (Sebia).

SIMONA HALEP – CAROLINE DOLEHIDE este LIVE VIDEO ONLINE STREAMING AICI.

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, după o victorie în două seturi cu Pliskova şi o va întâlni pe americanca Dolehide, locul 165 WTA, care a eliminat-o pe Dominika Cibulkova, scor 5-7, 6-3, 6-4. Constănțeanca a spus că va continua să-și impună jocul agresiv pe care l-a arătat la ultimele meciuri.

În vârstă de 19 ani, viitoarea adversară pe Simonei Halep, pe care o va întâlni în premieră, se află la primul succes al carierei în faţa unei jucătoare din Top 30 mondial. Caroline Dolehide a produs surpriza şi a eliminat-o pe slovaca Dominika Cibulkova, scor 5-7, 6-3, 6-4.

”Vreau să îmi fac jocul și să încerc să fiu relaxată pe teren pentru că vreau să mă bucur de momentul pe care îl trasversez la Indian Wells. Vreau să fiu agresivă, la fel cum am fost în meciul cu Kristyna Pliskova, dar și cum am jucat la Melbourne”, a spus Simona Halep, potrivit WTA. În urma victoriei cu un dublu 6-4 obţinută în faţa surorii Karolinei Pliskova, românca şi-a mărit considerabil şansele de a rămâne lider mondial şi după Indian Wells.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de Kristina Mladenovic.

8,6 milioane de dolari însumează premiile din acest an de la turneul WTA de la Indian Wells, din categoria Premier Mandatory

Tot luni va evolua şi Monica Niculescu la dublu. Ea şi coechipiera ei Andrea Hlavackova, favoritele numărul 5, vor da piept, în ultima partidă de pe terenul 5, cu cuplul Shuko Aoyama/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), în turul al treilea al probei de dublu feminin.

La dublu masculin, echipa Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 6, joacă la turneul de 1.000 de puncte în meciul din turul I cu perechea Ryan Harrison/Max Mirnîi (SUA/Belarus), programat duminică, de la ora 21.00.

viewscnt