Simona Halep – Caroline Wozniacki 0-6, 2-6

Simona Halep - Caroline Wozniacki LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep şi Caroline Wozniacki se întâlnesc, miercuri, de la 14:30, în a doua etapă din Grupa Roţie de la Turneul campioanelor 2017. În prima etapă, Simona halep a trecut cu 6-4, 6-2 de Caroline Garcia, pentru ca apoi Caroline Wozniacki să o învingă pe Elina Svitolina cu 6-2, 6-0. Digi Sport transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE SIMONA HALEP CAROLINE WOZNIACKI.

25 oct. 2017, 10:53
Simona Halep – Caroline Wozniacki 0-6, 2-6

Simona Halep – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep şi Caroline Wozniacki se întâlnesc pentru a şasea oară. În ultimul meci a fost 5-7, 6-4, 6-1 în favoarea danezei, la Eastbourne. Înaintea respectivei confruntări, cele două s-au mai întâlnit de alte patru ori, împărțindu-și victoriile. Wozniacki s-a mai impus în optimi la Dubai, în 2012 (6-2, 6-3) și în semifinale la Stuttgart, în 2015 (7-5, 5-7, 6-2), iar Halep a câștigat confruntările din semifinalele de la New Haven din 2013 (6-2, 7-5) și de la Dubai, din 2015 (2-6, 6-1, 6-1).

Simona Halep – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep a anunţat care sunt atuurile Carolinei Wozniacki. Actualul lider WTA evită să se gândească la ultimul meci contra danezei (la Eastbourne, Halep a avut 1-0 la seturi şi a condus cu 3-0 în actul secund, dar a fost învinsă în cele din urmă).

Simona Halep – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. „Da, a fost pe iarbă, ceva diferit, urma Wimbledonul, nu pot să dau foarte multă atenție acelui meci. Dar am jucat contra ei de multe ori; știu că este foarte constantă, nu greșește mult, aleargă foarte bine, va trebui să mă concentrez asupra mea, să mă gândesc la ce am de făcut și să fiu puternică pe picioare”, a spus Simona Halep, înainte de a explica de ce are nevoie pentru a se impune: „Cred că jocul meu este un pic mai agresiv decât al ei, dar bineînțeles că va fi o nouă zi, un nou meci. Așa cum am mai zis, cea mai bună o să câștige. Eu trebuie doar să-mi fac jocul meu și să cred că am o șansă”.

Simona Halep – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Daneza își propune să joace ofensiv miercuri. „Este o adversară dificilă, returnează multe mingi și știe cum să treacă din defensivă în ofensivă. Voi încerca să rămân agresivă și să-mi facă jocul”, a precizat Wozniacki.

Simona Halep – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT.  Meciul Simona Halep – Caroline Wozniackise joacă, miercuri, de la ora 14:30. Digi Sport transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE SIMONA HALEP CAROLINE WOZNIACKI.